Sony NWZ-B163

Acest mp3 player Sony NWZ-B163 cu memorie de 4GB vine pe trei culori (negru, roşu şi albastru) şi arată destul de bine chiar dacă are un preţ foarte mic. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi pentru aceşti bani primeşti calitate Sony când vine vorba de design, construcţie şi calitatea sunetului. Are o garanţie de 24 luni şi astfel acest lucru vă asigură că aparatul are o fiabilitate bună chiar dacă nu ştim mare lucru despre el… în sensul că de curând a fost lansat pe piaţă.

Poze

B 163 arată bine, iar dimensiunile sale sunt reduse de 90 x 23,3 x 15,2 în milimetri şi greutatea e foarte mică de 28 grame. Alături sunt imagini cu modelul pe roşu şi din a doua poză se poate vedea conţinutul pachetului care e format din aparat şi căşti.

E foarte mic
Conţinutul pachetului

Specificaţii tehnice

Playerul Sony NWZ-B163 e unul cu o memorie de 4GB şi fiind un mp3 player suportă mp3 şi wma. Pentru a pune melodii pe el îl puteţi conecta la un calculator prin intermediul USB. Afişajul e unul cu trei linii, iar sunetul vine cu bass boost care sunt sigur că-i va încânta pe pasionaţii de bass. Ca o facilitate care nu e prezentă pe alte modele trebuie menţionat faptul că are funcţia de înregistrare vocală.

Păreri pro şi contra

Pro: încărcarea se realizează în o oră şi 10 minute, cu aproximaţie; vine la un preţ fără concurenţă; bateria ţine foarte mult; greutatea de de puţin sub 30 grame; aparţine brandului Sony şi având logoul Walkman aveţi garanţia că bateria ţine mult şi că sunetul e şi el foarte bun.
Contra: nimic. Poate unule persoane spun că ecranul e cam mic, însă dacă era de o mărime superioară atunci şi consumul de baterie era la fel – superior.

Concluzie

Gadgetul Sony NWZ-B163 e un veritabil dispozitiv de ascultat muzică atât de pe memorie cât şi de la radio deoarece are suport şi pentru radio. Probabil că nu e cea mai bună soluţie pentru cei atenţi la cele mai mici detalii, dar având în vedere preţul foarte mic de achiziţie nu cred că se poate comenta ceva. Pentru a vedea cum arată aparatul mai în detaliu vă recomand să urmăriţi preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa