Sony NWZ-B162F

Un astfel de MP3 player Sony NWZ-B162F de 2 GB pe diverse culori e recomandarea mea de la acest producător, cu un astfel de spațiu de stocare și la dimensiunile sale. Spre deosebire de un mp4 player, acesta e mult mai compact și poate fi agățat cu ajutorul unui accesoriu destul de interesant. Calitatea audio e destul de bună, însă bass-ul e chiar așa de mare după cum s-ar aștepta mulți deoarece căștile nu vin cu membrane. Playerul se folosește de o baterie reîncărcabilă ca re poate fi încărcată în doar 70 de minute. Veți beneficia de o autonomie mai mare numai dacă playerul vine cu un acumulator incorporat. Dacă vă gândiți să achiziționați un astfel de model, veți economisi ceva bani deoarece nu mai trebuie să cumpărați baterii AAA și doar să-l conectați la PC. O alternativă cu spațiu de stocare de 4GB e modelul de la același producător numit NWZ-B163. Sony NWZ-B162F are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pachetul
De aproape

Specificații tehnice

Capacitatea de stocare a acestui player e de maxim 2GB, astfel veți putea copia în jur de 200 de melodii. Dar puteți asculta fără probleme și la radio dacă nu aveți muzică pe PC sau laptop în special că vine cu 30 de posturi presetate. Formatele audio suportate sunt mpe și wma. Durata de funcționare e acceptabilă pentru dimensiunile sale – 18 ore. Acesta vine cu interfață USB 2.0, motiv pentru care poate fi folosit ca și un stick de memorie USB. Alte caracteristici ale acestui gadget ar fi: egalizatorul , afișajul iluminat, funcția reportofon și funcția Bass Boost (atunci când doriți mai mulți decibeli). Nu prezintă așa de multe caracteristici precum un MP4 player, însă prețul e aproape la jumătate.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: foarte ușor, are un design elegant, meniu ergonomic, baterie încărcabilă incorporată, nu se folosește de baterii AAA ci de un acumulator propriu, încărcare prin USB, e un stick de memorie bun fără a mai avea nevoie de cablu etc.

Minusuri: nu vine cu căști cu membrană.

Concluzie

Acest Sony NWZ-B162F e un mp3 player foarte bun în special că nu costă mult, arată foarte bine și bateria ține destul de mult. Dacă sunteți o persoană care călătorește destul de des, un astfel de gadget să poate ajuta să treceți peste plictiseală în special că are și radio FM cu RDS. Jos puteți viziona despachetare unui model similar dar pe o altă culoare:

Te-ar mai putea interesa