Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony NWZ-A864

Acest MP4 player Sony NWZ-A864 8GB e unul dintre cele mai performante modele de piață și suna sata deoarece vine cu tehnologie touch pentru ecran. E vorba de un ecran tactil de 2.8 inci cu rezoluție WQVGA și pe care să văd excelent pozele, clipurile și filmele. Spre deosebire de alte modele de la acest producător, NWZ-A864 are tehnologie wireless (bluetooth) pentru a transfera fișiere media sau pentru a controla sisteme Hi-Fi sau auto (se pot folosi și căști prin bluetooth). Deci e o tehnologie care vă poate fi de folos, însă prețul acestui player e destul de piperat. Datorită tehnologiei Clear Audio cu S-Master MX, veți beneficia de o calitate audio superioară altor playere și de aceea poate fi conectat la sisteme audio performante. Dacă nu credeți că vi-l puteți permite, o recomandare mai ieftină și cu autonomie mai mare (dublă) e NWZ-E464. Eu însă îl recomand pe acesta deoarece arată precum un smartphone și prezintă unele caracteristici tehnice care sunt destul de folositoare. Poate fi un cadou mai deosebit pentru persoana iubită deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Spatele

Specificații tehnice

Tehnologia Clear Audio care o găsim pe majoritatea mp4 playerele de la Sony e însoțită de câteva tehnologii care vor îmbunătății calitatea audio considerabil. Acesta are S-Master MX, Clear Bass, Clear Stereo, DSEE și căşti EX. Pe lângă faptul că puteți asculta muzica preferată pe un sistem Hi-Fi cu ajutorului bluetooth-ului, puteți chiar să transferați fișierele media dorite. Are un ecran tactil de 2.8 inci (corespunde pentru 7.1 cm) care oferă o calitate video decentă (400 cu 240 pixeli) și o luminozitate mare atunci când vizionați filme sau videoclipuri. Poate reda fișiere precum mpeg-4, mp3, wma, wmv 9, aac, avc și jpeg. Autonomia acumulatorului e de 23 de ore de ascultat muzică iar bateria se poate încărca în numai 2 ore. Nu e o autonomie prea grozavă, dar e decentă. Pentru transferul fișierelor se poate opta și varianta cablului de date USB cu ajutorului softului Media Go. Alte caracteristici ale acestui model ar fi: funcția de reportofon, tuner FM cu 30 de posturi, egalizator, învățare limbi străine și organizare muzică (cu SensMe, Lyric Sync şi Karaoke).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: bluetooth, căști performante, poate fi folosit și ca o memorie USB, spațiu de stocare de 8GB, arată bine și vine cu toate accesoriile necesare (cablu de date USB și căști MDR-EX300).

Minusuri: Sony NWZ-A864 e disponibil doar pe negru și prețul putea fi unul ceva mai mic.

Concluzie

Un astfel de MP4 player Sony NWZ-A864 ca acesta e cea mai performantă alegere de pe piață în special dacă dorți un model de la acest producător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu