Sony NWZ-273, player audio fără cabluri și rezistent la apă

Din câte am observat doar acest producător oferă căști precum Sony NWZ-273 și care pot fi cel mai bun partener atunci când faceți sport. Spun asta deoarece prezintă o rezistență ridicată la praf și apă. Deasemenea e un player foarte compact ca și predecesorul, astfel că nu are cabluri ci doar player integrat în căști. E destul de performant având în vedere spațiul de stocare, timpul scurt de încărcare și calitatea sunetului. Puteți să le luați cu voi oriunde v-ați duce iar prețul e unul atractiv având în vedere ce oferă. Totuși, mi-aș fi dorit astfel de playere și de la alți producători, adică să găsesc și alternative. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că arată exact ca și predecesorul și nu vine cu modificări la partea de design. E disponibil în multe culori însă negrul se asortează cu orice și e ușor de întreținut.

Playerul
Playerul
Pachetul
Pachetul

Specificații tehnice

E vorba de un player audio și nu de unul video că doar dimensiunile sale sunt reduse, dar nu are nici ecran pentru redare. Spațiul de stocare nu e foarte mare dar suficient pentru a stoca câteva sute de melodii dar și alte fișiere (în caz că-l veți folosi ca memorie portabilă). Are interfață USB iar cablul necesar transferării fișierelor e inclus în pachet. Având în vedere că are „gume”, veți primi și câteva perechi de „gume” care le puteți înlocui (sunt mai mici și mai mari).

Având în vedere că se încarcă într-o oră și ceva, autonomia e și pe măsură – cam 8 ore. Nu vine cu radio FM că doar cu are căști clasice. Sunt foarte ușoară astfel că nu devin incomode atunci când alergați ori să plimbați cu bicicleta.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prezintă o calitate peste medie (construcție, materiale și sonorizare), sunt de tip sport, ușor de folosit și confortabile.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Sony NWZ-273 e o recomandare pentru cei pasionați de sport și muzică, dar și pentru cei care vor ceva mai simplu ca design (să nu necesite conectarea unor căști). Jos am pus un clip cu prezentarea acestui player dar în care se poate observa și cât de resitente sunt:

Te-ar mai putea interesa