Sony NEXC3KS.CEE4

Acest aparat foto digital Mirrorless Sony NEXC3KS.CEE4 (argintiu) e probabil cel mai gadget care oferă o calitate DSLR la dimensiuni așa de mici. Mai sunt și alte modele cum ar fi NEXC3KB.CEE4 (negru ca în pozele de jos), NEXC3DS.CEE4 (argintiu) și  NEXC3DB.CEE4 (negru). Ultimele două vin obiective interschimbabile plate (de tip SEL16F28 Obiectiv plat E F2.8 de 16 mm). Deci dacă nu doriți un DSLR pentru că e prea mare și mai degrabă vreți unul digital la fel de bun, atunci nu ar mai trebui să stați pe gânduri în special că odată ce montați obiectiv plat, aparatul poate fi luat pe oriunde și chiar ținut chiar și într-un buzunar. Indiferent pentru care optați, specificațiile tehnice sunt aceleași doar culorile diferă și pachetul (cu unul sau două obiective incluse). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

LCD
Așa arată pe negru

Specificații tehnice

Are un senzor de tip CMOS de 16.2 MP și vine cu un obiectiv 18-55 mm. Acesta (obiectivul) e contruit din 11 elemente în 9 grupuri, are o diafragmă de 22-32 mm, o distanță focală de 27-82.5 mm, lentile de 18-55 mm și un zoom optic de 3x. Ca și caracteristici generale are: 7 puncte de focalizare, blitz integrat (se poate monta unul extern de tipul TTL preblitz) și diverse moduri de lucru. Se pot realiza fotografii la rezoluții superioare 7152 cu 1080 pixeli (panoramă) și 4912 cu 3264 pixeli. Are și fotografiere continuă cu 5.5 cadre pe secundă, sensibilitate ISO 20 – 12800, declanșare automată 1/4000 – 30, balans alb care poate fi setat Auro și șase efecte cu patru opțiuni.

Fotografiile pot fi salvate fe în format jpeg fie raw. Acesta poate suporta următoarele carduri de memorie: SD, SDHC, SDXC, Memory Stick PRO Duo și Memory Stick PRO-HG Duo. Are conectivitate atât USB 2.0 cât și HDMI. Foarte realiza clipuri la calitate 720p iar acestea și fotografiile pot fi văzute pe ecranul LCD mobil de 3 inci. Are numai 225 grame și vine cu un obiectiv inclus (18-55mm f/3.5-5.6 II) în pachet. Acesta se folosește de un acumulator NP-FW50 care are o autonomie de 40 de cadre.

Ca și caracteristici speciale are: sistem contrast AF, focalizare manuala directă, senzor CMOS Exmor, Print Image Matching III, AF Illuminator, focalizare automată, Bravia Sync și DPOF.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri are specificații tehnice foarte bune, dimensiuni reduse, e ușor și imaginile aceeași calitate ca și cele realizate o mare parte din DSLR-uri. Îi acord o bilă neagră pentru că prețul nu este prea accesibil.

Concluzie

Acest Mirrorless Sony NEXC3KS.CEE4 e un model reușit din toate punctele de vedere și se adresează atât amatorilor cât și profesioniștilor.

Te-ar mai putea interesa