Sony NEX-5ND

Camerele alfa de la Sony sunt cele mia bune aparate foto ale lor și asta deoarece sunt foarte asemănătoare DSLR-urilor, doar că au un preț inferior unor DSLR-uri. Modelul Sony NEX-5ND e unul care-mi place și care vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi »… se poate vedea că e mai scump decât , dar asta deoarece e mai capabil. Ca și restul NEX-urilor și acesta are un ecran rabatabil de 3 inci care te va ajuta să te filmezi mai ușor ori să nu te apleci atunci când ești prea înalt/înaltă față de obiectele fotografiate.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea cum arată aparatul și cât de mare e obiectivul (poate fi schimbat cu unul mai mic sau char mai mare). Pentru a vă face mai bine o părere despre cameră e și un preview la final care e unul cu foarte multe view-uri ceea ce ne demonstrează cât de căutate e aparatul de față.

Din față
Obiectivul

Specificaţii tehnice

NEX-5ND vine cu un kit dublu 18-55mm + 16mm și are un senzor foarte bun de 16,1 megapixeli care e de tip CMOS și nu poate doar fotografia, ci și filma la calitate Full HD. Nu are bliț integrat, dar i se poate atașa unul așa încât pe timp de noapte să puteți realiza poze de cea mai bună calitate. Cardurile suportate sunt de foarte multe tipuri și nu suportă doar carduri Sony (cum era cazul la modele vechi), ci și diferite derivate ale SD-ului.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu două obiective în pachet; în pachetul său e livrat și blițul; vine cu multe porturi printre care se numără HDMI, dar și USB; raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun și nu se poate discuta; greutatea body-ului e undeva la 200 grame și nu e deloc mare; bateria ține destul de mult în sensul că poți face undeva la 400 de poze la calitatea de 16 megapixeli.
Contra: nimic.

Concluzie

Sony NEX 5ND e un aparat din seria alpha/alfa care nu are nevoie de vreun fel de introducere (prezentare) deoarece e foarte tare. Pozele și filmele sunt foarte calitative, iar captarea lor e foarte distractivă și ușoară în același timp deoarece nu e un aparat greu, iar ecranul rabatabil vă ajută captați mai ușor ceea ce doriți.

Te-ar mai putea interesa