Sony MHSFS3B 3D

Camera video Sony MHSFS3B Full HD 3D e cea mai compactă cameră cu filmare și fotografiere 3D. Spun asta deoarece poate fi comparată cu un telefon mobil și deci poate fi luată pe oriunde ținând-o doar în buzunar. Alternative la aceasta ar fi modelele cu filmare 2D care vine în o mulțime de culori (MHSFS2G, MHSFS2P, MHSFS2V și MHSFS2W). După ce realizați aceste fotografii și filmări în format 3D, le puteți viziona pe ecranul acestui gadget fără ochelari speciali. Cu acest gadget puteți să spuneți adio cablurilor de date deoarece vine cu braț USB incorporat ca și la mp3 sau mp4 playere. Dar prin acest braț USB sau HDMI puteți să conectați playerul direct la televizorul vostru 3D pentru vizionarea fișierelor. Pe memorie internă de 8 giga se poate stoca cam 4 ore de înregistrări. Această cameră MHSFS3B are mult mai multe caracteristici speciale dar cele menționate de mine anterior ar fi cele mai importante. Sony MHSFS3B 3D are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral - porturile

Specificații tehnice

Sony MHSFS3B are doi senzori CMOS Exmor de 5 MP fiecare are o dimensiune de 1/4. Deci puteți fotografia în forma jpeg sau filma în format mp4 pe memorie internă de 8GB fără blitz în condiții de luminozitate scăzută. Există posibilitatea setării imaginii în format 16 pe 9 sau 4 pe 3. Are un zoom optic de 1x și unul digital de 4x, stabilizator de imagine SteadyShot, viteza obturator e de 1/30 – 1/4000 secunde iar distanța focală e de 4.1 mm. Atunci când filmați un clip veți beneficia de înregistrare audio stereo și microfon stereo iar când le redați veți beneficia de un difuzor mono. Ecranul LCD e unul de 2.4 inci și din păcate nu e unul tactil ci doar 3D.

Pe partea de conectivitate Sony MHSFS3B are USB-20, braț incorporat USB 2.0 și HDMI. Vine cu o baterie incorporabilă care oferă o autonomie de 80 de minute pentru filmare 3D și se încarcă prin USB. Ca și caracteristici speciale are: funcție cameră web (autoportrete), reflector cu LED-uri, detectarea feței, indicator stare baterie, macro automat, ecran LCD 3D fără ochelari și sistem DCF pentru gestionarea fișierelor din camera video Sony MHSFS3B.

În pachet veți găsi o curea de mână, cablul USB și CD cu software-ul bloggie (îl găsim pe mp4 playere).

Păreri pro și contra achiziției

MHSFS3B e un gadget la fel de ușor precum un telefon mobil (120 de grame) și vine cu multe funcții și tehnologii utile motiv pentru care e destul de reușită camera video. Nu prea am ce să-i reproșez deoarece e destul de unică și la așa dimensiuni nu putem avea pretenția unui zoom optic mai mare.

Concluzie

Această cameră Sony MHSFS3B 3D se adresează celor care vor să fie în pas cu moda și doresc un gadget deosebit pentru momente deosebite.

Te-ar mai putea interesa