Reducere 10% la Sony MDR-ZX300, căști cu design DJ

Tuturor ne place să ascultăm muzică, dar dacă nu ai cu ce atunci audiția nu e așa de plăcut. Recomandarea specialiștilor e Sony MDR-ZX300 care e o pereche de căști foarte bune care redau un sunet fidel, iar aspectul e similar cu cel al Monster Beats Solo by Dr. Dre. În general astfel de căști profesionale costă foarte mult, dar modelul de față are acum o reducere de 10 procente.
Astfel, la un preț bun Vezi prețul special de azi » (sau mai mic) primim niște căști excepțional care pot fi utilizate acasă, dar și în scop comercial… dacă ești DJ.

Cum arată

Alături se poate vedea mai bine cum se prezintă căștile. Normal că vin la cutie, care poate fi văzută în preview-ul de la final. Din imagine nu se văd conectorii și de aceea trebuie spus că e un model cu finisaj de aur 24k… acesta fiind unul dintre motivele pentru care are un preț ceva mai mare, dar nu exagerat.

Pachetul
Pachetul

Păreri

Pro: fac parte din promoția 10% reducere la căștile Sony; pot fi folosite și alături de un mp3, nu numai la PC; garanția e de 2 ani; aspectul e unul foarte plăcut (în opinia mea arată mai bine decât cele Dre, dar știți că gusturile sunt mai mult sau mai puțin discutabile); sunt mult mai ieftine decât cele de la Dr. Dre.
Contra: sistemul e unul 2.0.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Reducere 10% la Sony MDR-ZX300, căști cu design DJ”

  1. Per ansamblu sunt niste casti bune. Eu sunt la a treia pereche de casti si m-am oprit la acesta si pot numai sa le recomand. Faptul ca nu sunt 2.1 nu as zice ca e neaparat un minus deoarece adolescentii au dendinta de a da muzica la maxim, iar acel bas ar fi afectat negativ auzul. Si asa auzul e afectat daca dai volumul prea tare, dar totusi….

Comentariile sunt închise.