Sony KDL65HX955BAEP

Sony KDL65HX955BAEP e un televizor de top care vine ca o alternativă mai ieftină, dar la fel de calitativă, la Sharp LC-80LE645 și Samsung 75ES9000. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », ia ca dotări standard aș aminti ochelarii 3D, camera web, Wi-Fi, browser web, ecran din sticlă Gorilla Glass, TrackID și multe altele. E un veritabil televizor de tip Smart TV cu care puteți naviga pe Internet, viziona filme la orice calitate și urmări posturi TV în format digital.

Poze

Din imaginea de alături vă puteți face o părere aproximativă despre cum se prezintă televizoarele din seria HX955. Se poate vedea că designul diferă foarte mult față de cel al seriei HX850 din care face parte 55HX850. Ecranul de 65 inci e unul foarte mare, iar dacă nu încape pe o măsuță atunci puteți să-l puneți pe un suport cum e Barkan 41H.B.

Televizorul
Televizorul

Specificaţii tehnice

KDL-65HX955 BAEP e un televizor cu ecran mare de 164 centimetri și trebuie știu că e un televizor 3D activ (3D pasiv o să întâlniți doar la cinema, iar între acestea două nu există diferențe de calitate). Rezoluția e una de tip Full HD ceea ce înseamnă că filmele Blu-ray 1080p vor fi afișate fără vreo pierdere de detaliu. Filmele pot fi redate din rețeaua de acasă prin DLNA/Wireless LAN, cu ajutorul portului USB sau prin alte modalități de conectare.
Față de alte modele de televizoare acesta are mai multe tipuri de tunere digitale care facilitează vizionarea posturilor HD de la cablu sau prin satelit. Însă, trebui subliniat faptul că s-ar putea să aveți nevoie de acele decodoare în cazul în care nu vi se furnizează un card CI compatibil cu televizorul.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitat e foarte bun deoarece vine cu tot ce ai nevoie pentru a te bucura de divertisment de calitate și astfel nu trebuie să achiziționezi cameră Skype, adaptor wireless sau ochelari 3D deoarece sunt în pachet; consumul de curent e mic în ciuda ecranului mare; imaginea e de o calitate foarte bună; e fiabil, iar ecranul cu Gorilla Glass are și el o oarecare contribuție la acest aspect.
Contra: ecranul e mare și trebuie pus neaparat pe un perete cu ajutorul unui suport de 65 inci, dar până la urmă cred că e achiziționat datorită mărimi diagonalei. 😛

Concluzie

Pentru cei care vor să se bucure de un film la calitate maximă cred că acest TV ar fi foarte bun. Nu e prea scump deoarece există și modele mai scumpe, iar utilizarea sa e simplă deoarece are meniuri simple nu foarte diferite de meniul console PlayStation. Eu recomand neaparat achiziția unui suport de perete deoarece așa o să eliberați mai mult spațiu în cameră și TV-ul o să arate mai bine pe perete. Un astfel de suport e Barkan 41H.B, iar cum arată TV-ul pe o masă se poate vedea din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony KDL65HX955BAEP”

  1. Sigur ca exista diferente de calitate intre 3D activ si pasiv. 3d activ afiseaza imagine fullhd pentru fiecare ochi in parte, pe cand 3D pasiv scade rezolutia si „inmoaie” imaginea. De asemena nu trebuie pus neaparat pe perete pentru ca astfel ai mai greu acces la mufele din spate. Este intersant totusi ca Sony dupa ce a folosit tehnologia 3D pasive si inca o foloseste pe gamele inferioare, a ales sa introduca 3D active pe gamele scumpe. E bine de stiut ca Samsung si aici ma refer la flagship-ul fullhd 65F8000 foloseste de asemenea 3D active. Cele bune

Comentariile sunt închise.