Sony KDL46EX720BAEP

Televizorul LED 3D Sony KDL46EX720BAEP este cunoscut sub mai multe nume, iar încă două ar fi KDL-46EX720 şi KDL46EX720. Eu îl recomand de oarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi în momentul de faţă primiţi şi ochelari 3D Sony drept cadou (poate că oferta nu o să fie valabilă când o să vedeţi această recenzie). Pe lângă preţul deosebit de atractiv, în opinia mea, are şi foarte multă tehnologie utilă în el.
Find dotat cu 3D nu ştiu dacă e la fel de important ca faptul că e un Smart TV cu Browser (asta ar putea depinde şi de firmware-ul televizorului). Faptul că KDL46EX720BAEP e un TV inteligent se manifestă şi deoareceă are suport Skype şi asta presupune că puteţi folosi televizorul pentru convorbiri pe Internet, iar dacă aveţi o cameră atunci o să vă puteţi şi vedea.

Imagini

Cutie
Cam așa arată

Descriere

Chiar dacă are 46 inci (117 centimetri) trebuie ştiut că e un aparat prietenos cu mediul deoarece nu consumă prea mult, ci doar 133W. Acest consum redus de energie al lui KDL46EX720BAEP, în ciuda ecranului mare, e datorat tehnologiei LED cu care sunt afișate imaginile pe ecran.

KDL46EX720BAEP e dotat cu conexiune de rețea LAN și e Wireless Ready, astfel dumneavoastră putând să accesați Internetul fără a fi nevoiți să conectați vreun cablu la TV, dar o s aveți nevoie de un router. E dotat și cu tuner HD și astfel o să puteți viziona posturi TV în format digital, dar asta depinde și de operatorul de cablu deoarece la majoritatea operatorilor canalele sunt codate și tot o să aveți nevoie de acel receptor.

KDL46EX720BAEP e dotat cu un player multimedia pe USB și asta presupune că puteți conecta o memorie USB sau un hard extern la TV și să redați de pe orice tip de fișier (inclusiv mkv). Evident că pot exista probleme cu redarea anumitor fișiere, dar cu tutoriale de pe ‘net cred că pot fi rezolvate.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția televizorului KDL-46EX720 ar fi multe motive, dar cele mai importante mie sunt rata de refresh reală de 100Hz, conversia din 2D în 3D, suportul pentru servicii populare gen YouTube și conexiunile de Internet. Designul nu e tocmai unul futuristic, dar mie îmi place. Singurul minus ar fi prețul care face din TV unul nu tocmai accesibil oricăruia.

Televizorul KDL 46EX720 BAEP de față vine cu foarte multe tehnologii de la Sony și îmi e cam greu să le precizez pe toate, iar alături e un clip în care o să vedeți mai bine cum arată televizorul din seria EX720 (noua serie din 2011).

Te-ar mai putea interesa