Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony KDL40EX520BAEP

Televizorul LCD Sony KDL-40EX520 e un LCD LED de 101 centimetri care vine ca o alternativă mai ieftină și non 3D la Sony KDL-40EX720. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și-l recomandă ecranul de peste un metru, că este Sony 😀 , ecranul Dynamic Edge LED, posibilitatea redării filmelor 1080p, prezența tunerului TV și a playerului multimedia (ambele sunt integrate), faptul că este un TV cu Internet și prezența DLNA (e Wireless Ready). Este ideal pentru cei care vor să savureze la calitate maximă un film Blu-ray, un meci sau un joc pe consolă (PS3, Xbox, Nintendo Wii).

Poze

Cutia

Oprit

Specificații tehnice

Sony KDL-40EX520 e un TV LED de 101 centimetri care arată ca şi restul televizoarelor KDL de la Sony, dar vine cu un preţ mai mic. Ecranul este unul cu iluminare LED, deşi în titlu am scris că este unul LCD. Din păcate nu are tehnologie 3D, dar recuperează pe partea de sunet care e reprezentată de două difuzoare de 10 W fiecare. Vine cu Dolby Pulse, Digital Plus şi Digital pe partea de caracteristici superioare de sunet. Ecranul e de peste un metru şi este de tip Dynamic Edge LED. Calitatea imaginii e Full HD de un aspect 16 pe 9 şi cu o rezoluţie de 1920 pe 1080 pixeli. Şi imaginea are caracteristici superioare cum ar fi 24p true cinema, picture in picture, picture and picture şi multe altele.

Are integrate două elemente care sunt destul de importante, iar acestea sunt playerul multimedia şi tunerul digital DVB T şi C. Are şi o mulţime de conectori utili printre care conexiunea de reţea, HDMI, USB şi PCMCIA. E un TV cu DLNA (Wireless), suportă Internet video, Internet widgets şi multe altele.

Păreri pro şi contra

Pro: preţul este unul acceptabil (2599 lei), arată bine, e un TV cu Internet, are DLNA, media player integrat şi o mulţime de caracteristici utile.
Contra: nu e şi 3D.

Concluzie

Dacă vrei un TV inteligent de ultimă generaţie atunci ar trebui să arunci un ochi şi asupra acestui TV LCD Sony KDL-40EX520 deoarece are toate dotările… mai puţin 3D.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Andrei

    L-am achizitionat in urma cu doua luni si merge impecabil orice film pe el. Initial pretul mi sa parut cam mare dar acum vad de ce a costat mai mult decat un Samsung sau LG. Nu regret achizitia si vi-l recomand cu caldura.

  • Marean

    E superb dar nu stiu de ce un oarecare magazin ofera un mp3 player drept cadou la el. Eu cred ca ar fi fost mai util daca dadeau o memorie USB sau asa ceva deoarece daca nu esti pasionat de muzica pe walkman atunci trebuie sa-l faci cadou.

Lasă un comentariu