Sony KDL40CX520BAEP

Acest televizor LCD Sony KDL-40CX520 sau Sony KDL40CX520BAEP vine ca o alternativă la Sony KDL40EX520BAEP și are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Știu că prețul pare mare la prima vedere, dar KDL40CX520BAEP este un televizor cu Internet care suportă formatul 1080p și are o mulțime de caracteristici utile.

Cu Sony KDL-40CX520 vă așteaptă… o lume nouă deoarece acest TV poate reda perfect filmele Full HD și mai bine de atât poate reda perfect filme si de pe internet. Televizorul celor de la Sony are suport pentru Internet și pentru a putea fi conectat la rețea sunt disponibile porturile LAN și WLAN. Prin WLAN, mai exact utilizând un adaptor Wi-Fi pe USB puteți fi conectați la Internet fără fir. Deci, vorbim despre un televizor Wireless LAN Ready.

Poze

Arată ca modelul de 32 inci.

Cutia
Oprit

Detalii tehnice

Sony KDL-40CX520 este un apart TV cu care puteți efectua și apeluri gratuite ori plătite deoarece are suport Skype. Un alt lucru interesant la KDL40CX520BAEP e faptul că puteți salva emisiunea favorită pe un hard extern conectat la USB sau puteți lega un telefon inteligent pentru a afla informații despre programul urmărit. Sony KDL40CX520BAEP poate reda imagine Full HD la detalii clare fără zgomot sau degradare, chiar și pentru filmele sau imaginile HD.

Cu un upgrade la firmware puteți să vă conectați la rețele sociale și să rămâneți la curent cu ce se întâmplă acolo. De asemenea televizorul oferă posibilitatea de a afișa conținut web cum ar fi clipurile video. Dacă veți conecta o cameră video și un microfon atunci puteți efectual apeluri gratuite prin Skype. Televizorul Sony KDL40CX520BAEP are un browser web simplu și capabil, dar clipurile video încorporate nu pot fi afișate. Puteți naviga pe Internet și fără fir cu ajutorul unui adaptor USB Wi-Fi UAW-BR100 marca Sony. Astfel scăpați de grija cablurilor. Poate fi controlat și cu ajutorul unui telefon pe post de telecomandă. Este nevoie de o aplicație pentru telefon și de un upgrade la softul televizorului KDL40CX520BAEP, dar sunt de părere că este mai folositoare telecomanda deoarece bateria ține mai mult și e special realizată pentru acest TV.

Prin intermediul funcției Track ID puteți găsi detalii complete despre o melodie care o auziți în vreun film. De asemenea puteți afla și informații complete despre un film sau o emisiune pe care o urmăriți folosind funcția de căutare video. Puteți să împărtășiți diferit conținut multimedia prin DLNA pe televizor, fără a fi nevoie de fire. Astfel puteți reda conținut pe TV de pe laptopuri, telefoane mobile și playerul cu muzică.

Ca și conexiuni, KDL40CX520BAEP are LAN, HDMI, Scart și alte conexiuni tipice televizoarelor. E un TV cu tehnologie LCD, dar din păcate nu are tehnologie nativă 3D. Pe partea de sunet are două difuzoare de 10 W fiecare cu caracteristici superioare de sunet cum ar fi S-Force Front Surround simplu și 3D, și S Master. Are un ecran de 101 centimetri cu iluminare din spate de tip CCFL. Calitatea imaginii e Full HD datorită rezoluției 1920 pe 1080 pixeli. Imaginea e cursivă și are 50 herți și câteva caracteristici superioare de imagine ar fi modul panoramic automat, reducerea zgomotului, advanced contrast enhancer, Dolby Pulse, Dolby Digital Plus, 24p true cinema, Dolby Digital, X-Reality, filtrul pipeline 3D, tehnologia live colour și sistemul stereo A2/NICAM. Are tuner digital incorporat de tiv DVB T și C cu suport MPEG4. Trebuie să știți că are și player multimedia care poate reda inclusiv fișiere mkv.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui TV ar fi prețul mic de circa 2499 lei, suportul pentru internet (chiar și fără fir), DLNA, playerul multimedia și tunerul digital integrate, suportul pentru Skype și multe altele (imagine Full HD).

Contra achiziției acestui TV ar putea fi faptul că ecranul care nu e LED, dar imaginea e foarte luminoasă și fără leduri.

Concluzii

Un televizor LCD Sony KDL-40CX520 ar fi foarte util pentru persoanele care vor să fie conectate tot timpul la Internet, sunt dependente de Skype ori vor să urmărească un film Blu-ray la calitate maximă. Nici fanii jocurilor pe televizor prin intermediu consolelor nu vor zice despre Sony KDL40CX520BAEP că este un TV prost deoarece are imagine cursivă și o rezoluție care va reda n detaliu orice joc.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sony KDL40CX520BAEP”

  1. Sony KDL-40CX520 e mai bun deoarece are are conexiune de rețea ceea ce îl face un Internet TV, dar și mai scump. Pe când 40BX420 nu are suport pentru Internet însă e mult mai ieftin.

Comentariile sunt închise.