Sony KDL32EX421

Pentru toţi cei pasionaţi de televizoare cu diagonale mari şi cu conexiuni de reţea le recomand televizorul LED Sony KDL32EX421BAEP (KDL32EX421 e un nume alternativ) deoarece sunt sigur că le va satisface necesităţile. Nu are doar avantaje ci şi minusuri cum ar fi ecranul care nu are suport Full HD. Adevărul este că foarte bun şi doar cu suport HD (fiind un televizor HD Ready) deoarece de la distanţa de 2-3 metri nici nu se vede diferenţa dintre 1080p şi 720p cât are aparatul de faţă. Ziceam că are conexiuni de reţea, mai exact LAN şi WLAN (are nevoie de un adaptor deoarece e Wireless Ready) dar trebuie să ştiţi că nu este exact un Internet Tv deoarece are multe minusuri dar are suport pentru servicii consacrate (de exemplu YouTube).

KDL32EX421 are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Normal că există TV-uri cu preţuri inferioare sau superioare acestuia dar acesta are exact dotările de care ai nevoie.

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Poate că nu aţi mai auzit de Sony KDL32EX421BAEP pentru că i se mai zice şi KDL-32EX421. Trebuie să ştiţi că imaginea e de calitate superioară datorită faptului că iluminarea se face cu leduri. De asemenea şi sunetul e de calitate bună deoarece are o putere totală de 20W şi pe partea de sunet vine cu tehnologii cum ar fi Voce clară şi decodoare Dolby Digital.

Ecranul lui KDL32EX421BAEP are 32 inci (81 centimetri) şi o rezoluţie de 1366 pe 768 pixeli. Cred că foarte important de ştiut ar fi rata de reîmprospătare care la acest model e de 50 herţi.

Normal că are tuner HD şi player integrate ca orice televizor modern. Tunerele integrate sunt DVB-C şi DVB-T, iar playerul multimedia nu cred sp fie capabil să redea mkv din moment ce nu are suport 1080.

KDL32EX421BAEP are o mulţime de conexiuni cum ar fi HDMI, USB sau cele de reţea. Conectarea unui laptop sau a unei camere noi se poate face prin multe porturi dar de recomandat ar fi să se conecteze prin HDMI pentru ca imaginea să fie mai clară şi cu mai puţin lag. Scriam că are conexiuni de reţea şi acestea pot fi folosite pentru a folosi chiar şi Skype-ul dar pentru acest lucru e nevoie de o actualizare a programului din televizor.

Păreri pro şi contra

Pro: designul exterior e reuşit, are destul de multe dotări şi poate afişa filmele HD la o calitate ireproşabilă.
Contra: KDL32EX421BAEP nu are suport FullHD şi nu e chiar un Internet TV, iar chestia e că şi refresh rate-ul putea fi mai mare.

Concluzie

Sony KDL32EX421 este un televizor foarte bun pentru acele persoane care vor un televizor simplu cu tehnologie nouă în el dar nu exagerat. Alături e un preview la meniurile modelului KDL-32EX420 care e foarte similar.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Sony KDL32EX421”

  1. Am si eu unul si nu regret achizitionarea lui deoarece e foarte bun si ma costat foarte putin. Sony a fost un brand de renume si continua aceasta saga cu produse de cea mai buna calitate. Luati si nu o sa regretati.

  2. el mia de c***t tv.Activez sorroundu si se aude ca p**a
    Imaginile nu au detalii si se vede prost
    meniurile au lag si chiar foarte mult
    pe 2000 lei iti iei un tv adevarat full hd nu un cacat de asta care nici macar full hd nu e.Ma fac de rusine cand stiu ca un prieten dea meu are un PHilips a dat 1400 lei pe el e full hd,imaginile se vad super bine,se aude bine cu tot cu sorround.Jalnic.

Comentariile sunt închise.