Sony KDL32EX340BAEP

Chiar dacă acest televizor LCD Sony KDL32EX340BAEP nu va impresiona prin rezoluție sau tehnologii, e un model funcțional pe care puteți viziona filme de tip 720p chiar și de pe memorie USB sau HDD. Vine cu tehnologii de imagine cunoscute: backlight LED, Advanced Contrast Enhancer, Live Colour dar și altele. Se pare că pe partea de sunt nu vine cu DTS, deci nu e bun pentru vizionarea de filme Blu-Ray. Dar îl puteți conecta la PC, consolă sau media player. KDL-32EX340 nu vine cu tehnologii wireless, dar are porturi HDMI, VGA și ieșire pentru căști. Probabil că putea fi mai ieftin dar nu toate televizoarele oferă o imagine așa de bună și o astfel de funcționalitate. KDL32EX340BAEP are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Cam așa arată
Din lateral

Specificații tehnice

Ecranul de 80 cm sau de 32 inci e unul LCD dar iluminat cu LED. Deci imaginea e mai clară decât la LCD-urile clasice iar numărul de culori e mai mare. Are două difuzoare de 8 W fiecare, sunet clar, Dolby Digital Plus/Pulse etc. Imaginea e una HD Ready care e satisfăcătoare dar pentru un model al anului 2012, se putea mai bine de atât. E bun pentru vizionat posturi HD, filme 720p, pentru consolă sau desktop PC. Calitatea imaginii e foarte bună însă sunt multe alternative care oferă chiar și imagine 3D dar nu vine cu atâtea porturi sau player multimedia integrat cu redare video.

Deci, puteți viziona filme, poze sau chiar asculta muzică prin intermediul portului USB. Ar fi ideal dacă ați avea o memorie USB 3.0 iar desktopul/laptopul să vină cu același tip de USB. Spun asta deoarece are viteză de 10 ori mai mare. Porturile acestui televizor Sony KDL32EX340BAEP sunt după cum urmează: USB 2.0, 2 HDMIuri, VGA, audio jack, Scart etc.

Pentru că e un LCD, consumul de energie e decent dar nu foarte mic – 55W. Prezintă caracteristici speciale ca: EPG, Sleep Timer, BRAVIA Sync, control parental, redare USB, senzor lumină etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate reda fișiere de pe USB, are un design elegant, senzor de lumină, Bravia Sync etc.

Minusuri: nu are rezoluție Full HD.

Concluzie

Acest Sony KDL32EX340BAEP oferă chiar și posibilitatea de a controla dispozitive compatibile doar prin folosirea telecomenzii (funcția Bravia Sync). Dacă nu veți folosi funcțiile sale și vreți doar să vă uitați la filme de pe PC, atunci vă recomand un model cu diagonală de 100 cm. Nu sunt multe modele până în 2000 lei iar dacă nu, optați pentru unul Full HD de 81 cm și tehnologie 3D.

Lasă un comentariu