Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony KDL-46 EX500

Dacă eşti în căutarea televizorului perfect pentru vizionarea unui meci sau a unui film de calitate 1080p atunci televizorul LCD Sony KDL-46 EX500 ar fi răspunsul deoarece are o diagonală foarte mare de 116 centimetri, suportă nativ Full HD şi conexiuni pentru reţea (atât LAN cât şi WLAN). E foarte dotat şi prezintă funcţia Bravia Sync care presupune ca toate aparatele conectate la HDMI-urile TV-ului să poată fi controlate cu telecomanda aparatului. Un dispozitiv care are suport pentru această tehnologie e receptorul STRDH520 care e tot al acestui brand. Vine la pachet şi cu un player multimedia integrat care va reda multe tipuri de formate media de pe memorii USB sau de pe harduri externe. Însă trebuie să ştiţi că nu poate fi comparat cu un aparat dedicat profesional chiar dacă nu costă mai multe de 400 de lei.

Prețul bun Vezi prețul special de azi. E un pic mai mare deoarece ecranul e foarte mare şi vine cu foarte multe dotări mai mult sau mai puţin utile.

Poze

Se poate vedea că estetic seamănă cu modelul KDL-40BX420.

Meniu

Google Maps

Specificaţii tehnice şi caracteristici

Sony KDL-46 EX500 vine cu multe tehnologii utile pe partea de imagine şi sunet, tehnologii ca Dolby Digital SteadySound (la audio) şi Motionflow 120 Hz (la video).

Normal că este un televizor bun şi pentru cei care sunt pasionaţi de jocuri pe console dar e foarte important să faceţi setările optime înainte de a vă juca. În unele cazuri e bine să dezactivaţi setările de calitate ale aparatului pentru a nu avea lag. Prin oprirea acelor setări o să aveţi un timp de răspuns bun al imaginii însă o să pierdeţi din calitatea imaginii… nu cu mult.

Păreri pro şi contra

Pro: are conexiuni de reţea (inclusiv wireless), diagonala e impresionantă, are multe porturi şi arată bine la exterior şi la interior (meniurile).
Contra: ecranul nu e LCD LED ceea ce ar fi însemnat un consum inferior de curent, dar e bine şi aşa.

Concluzie

Modelul KDL-46 EX500 este un Bravia nou foarte bun celor care vor ceva mare şi de calitate. Preţul e pe măsură dar sunt sigur că nu o să regretaţi achiziţia unei astfel de scule.
Pentru a vedea cum arată acest electronic vă invit să admiraţi modelul 40ex500 (e similar lui 46ex500 doar că are o diagonală ceva mi mică) din video preview-ul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu