Sony KDL-42EX410

Îţi recomand un televizor LED Sony KDL-42EX410 dacă vrei ceva de ultimă generaţie dotat cu toate tehnologiile mai puţin Internet, 3D şi Smart TV. Ecranul LED e mai special decât cel LCD deoarece are un consum mai mic de energie cu până la câteva zeci de procente, iar culorile sunt mai vii. Evident că există unele tehnologii LCD mai bune decât cele sau cea LED, dar televizoarele cu aşa ceva costă mult mai mult.

Vine dotat cu suport pentru filmele Full HD şi asta înseamnă că are rezoluţie nativă de 1920 pe 1080 pixeli. Playerul integrat e unul cu suport 1080p, iar din moment ce ecranul are o rezoluţie mare e normal ca şi playerul să suporte formate gen mkv. Preţul aparatului e bun şi în opinia mea nu e un preţ mare deoarece vorbim despre un Sony Bravia (model consacrat) cu o multitudine de dotări pe partea de imagine şi claritate a imaginii. Prețul bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Se poate vedea că din punct de vedere estetic seamănă cu KDL32EX520BAEP, dar şi cu restul gamei Bravia din 2011.

Cutia
Aşa arată

Specificaţii tehnice

Sony KDL-42EX410 sau KDL42EX410 nu stă excelent doar pe partea vizuală, ci şi pe cea acustică deoarece are două difuzoare de 8W fiecare cu caracteristici superioare.

De asemenea, KDL-42EX410 are şi tunere integrate cum ar fi cel digital (DVB-C), dar şi cel DVB-T. Cu tunerul digital o să puteţi urmări posturi TV în format HD de la UPC sau Digi (RDS). Dacă tot am vorbit despre tunere integrate trebuie să ştiţi că are şi un plazer multimedia inclus care poate reda multe tipuri de fişiere de pe hardurile sau memoriile USB conectate.

Păreri pro şi contra

Pro: KDL-42EX410 are HDMI cu Bravia Sync, ecran mare cu tehnologie LED şi rezoluţie 1080p, nu costă prea mult şi are tuner HD, dar şi player multimedia capabil.
Contra: nu are conexiuni de reţea pentru Internet.

Concluzie

Per ansamblu Sony KDL-42EX410 este un TV foarte capabil la care poate fi conectat un laptop sau alte dispozitive pentru ca dumneavoastră să puteţi savura filme la calitate maximă. Alături e şi un clip cu un model identic din punct de vedere estetic şi o să vedeţi că acest televizor are un design clasic şi poate nu e la fel de strălucitor ca un Samsung, dar nimic nu se compară cu un Sony.

5 comentarii la „Sony KDL-42EX410”

  1. Un model exemplar care poate afisa o imagine foarte buna. Eu l-am achizitionat in special pentru vizionarea filmelor si pentru a ma juca pe consola si in acest moment pot spune ca isi face bine datoria si nu regret ca am dat mai mult pe el.

  2. Pentru că nu e foarte mare diferența între cele două. Acesta e un LCD cu tehnologie de iluminare Edge LED, deci e un LCD cu caracteristicile unui LED. Cele care sunt LED vin cu tehnologie de iluminare Full LED, adică oferă imagine ceva mai realiste.

Lasă un comentariu