Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony KDL-40EX402

Televizorul LCD Sony KDL-40EX402 e unul FullHD cu o diagonală de 101 cm şi cu player multimedia integrat. Deci nu e vorba de unul cu imagine dar dacă doriţi această tehnologie, se poate achiziţiona un player media separat şi care e mult mai performant decât cel integrat. Şi astfel nu mai trebuie să achiziţionaţi filme 3D ci doar 2D clasice (convertirea 2D-3D o face playerul). Un televizor cu imagine 3D e destul de scump pentru început . Vor fi mai accesibile când vom vedea modele OLED sau cu mai ştiu eu ce tehnologii. Până atunci vă puteţi viziona filme 1080p cu un astfel de TV, iar dacă doriţi o alternativă cu imagine 3D la acesta atunci un KDL46HX720BAEP ar fi ideal. KDL-40EX402 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Acasă

Din față

Specificații tehnice

E vorba de un ecran LCD cu o diagonală de 40 de inci şi un aspect 16 pe 9. Rezoluţia acestuia e una Full HD iar tehnologiile de imagine prezente pe acest model sunt: Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema şi BRAVIA Engine 2. Pe partea de audio Sony KDL-40EX402 are două difuzoare de 10 W fiecare, ajustarea automată a volumului (tehnologie numită AVL), Dolby Digital+ şi S-Force Front Surround.

Având în vedere că e un TV şi nu un monitor, are tuner TV DVB-T MPEG4 şi redare SECAM, PAL şi NTSC. După cum am precizat şi anterior, are player multimedia incorporat cu redare video, foto şi audio. Deci puteţi folosi un periferic cu interfaţă USB pentru a copia filmele de pe PC şi a le viziona pe TV.  Dar se poate opta şi pentru a conecta desktopul la TV (în caz că are ieşire HDMI), dar cu un laptop ar fi mai simplu în special că mai nou majoritatea modelelor au HDMI. Deasemenea are: VGA, 4 HDMIuri, SCART, PCMCIA, component, video composite, USB 2.0, ieşire audio, BRAVIA Sync etc.

Spre deosebire de modelele de la alţi producător şi cele ieftine de la Sony, KDL-40EX402 are senzor de lumină, Auto Format Detect, tehnologie Live Colour Creation, blocare selectivă pentru copii şi XrossMediaBar.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine (se poate vedea atât în pozele postate de mine cât şi în clipul de jos), are player multimedia, imagine destul de clară chiar dacă nu e unul LED, boxe de 10W etc.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest TV numit Sony KDL-40EX402 e recomandarea mea de la acest producător şi în acest buget. Jos puteţi viziona un clip cu acest model:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu