Sony KDL-40BX420

Noua serie de televizoare Sony e aici, iar unul dintre cele mai bune televizoare e televizorul LCD Sony KDL-40BX420 de 102 centimetri. E mare spre deosebire de KDL-32BX420 și KDL-37BX420, dar are cam aceleași detalii tehnice. Ai cumpăra un astfel de televizor deoarece arată bine (similar lui KDL-46 EX500), are o mulțime de dotări de ultimă generație, nu costă mult, e de firmă (multă lume se orientează după firmă când cumpără ceva și nu cred că e ceva greșit) și are player multimedia destul de capabil. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Meniul

Specificaţii tehnice

KDL-40BX420 are un ecran LCD de 102 centimetri, iar sunetul e reprezentat de două difuzoare a 8 W fiecare. Sunetul are caracteristici superioare cum ar fi Dolby Digital Plus și distribuția verticală a sunetului. Ecranu e unul cu suport Full HD și are câteva caracteristici care l-ar putea cataloga ca televizor premium, iar acestea sunt reducerea zgomotului, refresh-ul de 50 Hz, advanced contrast enhancer, tehnologia live colour și modul panoramic automat.
Are player multimedia și tuner DVB T și C, iar playerul integrat poate reda multe tipuri de fișiere, inclusiv mkv. Ca și conexiuni acest TV are HDMI, PCMCIA, D-Sub, RF și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine,  KDL-40BX420 este un model destul de nou, prețul nu e mare, are player multimedia care poate reda fișiere mkv, are tuner digital și conexiuni utile.
Contra: ecranul nu e LED, iar imaginea nu e chiar așa de cursivă ca la televizoarele cu suport 3D.

Preţuri (cel mai mic preţ)

2179 lei e un preț aproximativ pentru acest televizor, dar după mine și dacă ar costa cu vreo 300 lei mai mult tot ar fi un TV cu un bun raport preț/calitate.

Alternative

KDL-32BX420 e o alternativă ieftină la acest Sony. Singurele diferențe dintre aceste două televizoare ar fi faptul că alternativa are un ecran mai mic. În rest, detaliile tehnice sunt aceleași.

Concluzie

Un televizor Sony KDL-40BX420 ar fi indicat acelor persoane care vor un aparat TV pentru un living mai mare și nu sunt obsedate de tehnologia de ultimă oră inutilă pentru ei cum ar fi 3D, Internet pe televizor, Skype pe televizor și altele.

4 comentarii la „Sony KDL-40BX420”

  1. Nu pot sa spun ca face toti banii chiar daca ecranul nu e cu led. Designul exterior e foarte reusit si despre meniu pot spune ca si el arata foarte bine si nu induce in eroare cu prea multe detalii inutile.

  2. Iluminarea LED e mai mult pentru economie de curent si nu prea mult pentru claritatea imaginii.

  3. Nu prea conteaza ca e sau nu LED. Ce conteaza e faptul ca este un Bravia la un pret mai mult decat accesibil.

  4. Comparand-ul cu un Sony de 106 cm,cu tehnologie LED,in magazin,chiar daca cel cu LED era mai scump cu 800 Ron,si cu aceeasi sursa (Blue-Ray cu demonstrativul de la Sony),nu am vazut absolut nici o diferenta in imagine….Deci a ramas cel fara LED. Merge super, imaginea e mai mult decat OK la pretul asta….

Lasă un comentariu