Sony KDL-37BX420

Televizorul LCD Sony KDL-37BX420 e un model de TV la promoție și l-ai cumpăra deoarece e ieftin, față de KDL-40BX420 arată mai bine, are multiple conexiuni, playerul multimedia vă va scuti de achiziția unui player extern, are tuner digital și suport Full HD. Nu trebuie omis nici faptul că are un preț bun Vezi prețul special de azi → care e foarte accesibil pentru un Sony.

Poze

Arată ca modelul de 42 inci.

Cutia
Aşa arată

Specificaţii tehnice

KDL-37BX420 e un televizor LCD de 37 inci (asta vine undeva la 94 centimetri) și pe partea de sunet are câteva caracteristici care ar trebui menționate, adică are două difuzoare de 8 W fiecare, sistem stereo A2/nicam și Dolby Digital Plus. Cum ziceam sus, ecranul e de 94 de centimetri, iar calitatea imaginii e Ful HD. Contrastul dinamic e ridicat, aspectul imaginii e de 16 pe 9, rezoluția e de 1920 pe 1080 pixeli, iar caracteristicile speciale sunt impresionante. Aceste caracteristici sunt: refresh-ul de 50 Hz, reducerea zgomotului, tehnologia leve colour, iluminarea din spate CCFL, 24p true cinema și altele.

Ca orice alte televizor și acesta are tuner DVB C și T, iar player-ul multimedia e capabil de a reda fără probleme chiar și mkv-uri. La partea de conexiuni are USB, HDMI, RF și altele. Din păcate nu are conexiuni de rețea.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, prețul e accesibil, are toate conexiunile posibile (nu și pentru rețea), e făcut de o firmă foarte apreciată, playerul integrat e destul de performant și are HDMI.
Contra: ecranul nu e LED.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cel mai bun preț al acestui TV e undeva la 1949 lei și sunt de părere că nu o să găsiți mai ieftin în altă parte ori un model de la o firmă concurentă care să fie mai bun.

Alternative

Dacă acesta are o diagonală prea mică pentru dumneavoastră atunci un KDL-40BX420 are o diagonală mai mare, dar aceleași detalii tehnice.

Concluzie

Un televizor LCD Sony KDL-37BX420 e pentru persoanele care vor un televizor modern fără dotări inutile pentru ei cum ar fi conexiunile de ‘net. Din păcate nu are nici iluminare LED ceea ce însemnă că nu va fi prea prietenos cu mediul deoarece va consuma ceva mai mult curent, dar nu chiar așa de mult.

2 comentarii la „Sony KDL-37BX420”

  1. E un televizor LED foarte bun. Ai scris ca nu e LED, dar e.
    Initial mi-am facut probleme ca nu are intrare RF, dar am fost la un showroom si m-am lamurit ca are.

Lasă un comentariu