Sony KDL-32EX302

Televizorul LCD Sony KDL-32EX302 este unul foarte popular deoarece are o diagonală de 81 de centimetri (ca KDL-32NX500 şi KDL-32BX320), costă destul de puţin este HD şi vine cu o mulţime de caracteristici utile (player multimedia, tuner digital etc). Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar o alternativă LED la acesta ar fi un Sony KDL-32EX600.

Cutia

E un TV cu tehnologie LCD, iar pe partea audio e reprezentat de două difuzoare care au 10 W fiecare. Sunetul este unul cu caracteristici speciale cum ar fi 5.1 canale (ieşire), Clear Voice şi Dolby Digital Plus.

Oprit


Ecranul lui KDL 32ex este unul de 32 de inci, adică 81 centimetri, iar imaginea afişată e de calitate HD datorită rezoluţiei de 1366 pe 768 pixeli. Aspectul imaginii e 16 pe 9 şi imaginea are câteva caracteristici superioare cum ar fi 24p true cinema, Bravia Engine 2 şi Advanced Contrast Enhancer. KDL-32EX302 are incorporat un tuner digital DVB T şi C care poate reda NTSC, PAL şi SECAM. Ca şi conexiuni Sony KDL-32EX302 are Bravia Sync, HDMI, D-Sub, Scart, Bravia Theatre Sync şi RCA. Nu trebuie uitat nici de porturi ca USB, PCMCIA şi jack-ul pentru căşti.

Are şi un player multimedia integrat, dar nu ştiu cât de capabil e. Greutatea acestui televizor e de circa 11 kilograme şi nişte caracteristici speciale ale acestui TV ar fi posibilitatea de a eticheta posturile, Xross Media Bar şi tehnologia Live Colour Creation. Ţi-ai lua un astfel de TV deoarece este un televizor de firmă (realizat de un nume şi nu de un noname), arată destul de bine, vine cu tehnologie de ultimă generaţie în el, are tuner digital şi player multimedia. Probabil că nu ţi-ai lua un astfel de TV deoarece nu e LED, dar preţul 1399 lei este foarte atractiv din punctul meu de vedere.

Dacă eşti în căutarea unui televizor cu o diagonală mare atunci un televizor LCD Sony KDL-32EX302 ar fi ideal pentru tine deoarece are tot ce ţi-ai dori de la un televiyor, mai puţin tehnologie 3D şi internet. Unii ar zice că nu e prea dotat, dar eu cred că faptul că nu are atâtea meniuri îl face un televizor uşor de folosit chiar şi persoanele mai bătrâne care nu sunt prea obişnuite cu tehnologia asta de ultimă generaţie. Cred că acesta  e un televizor perfect pentru o cameră mică sau mare deoarece diagonala nu e nici mare şi nici mică.

Te-ar mai putea interesa