Sony KDL-32 EX310

Cei de la Sony sunt cunoscuți pentru televizoarele lor de nota 10, iar televizorul LED Sony KDL-32 EX310 sau KDL32EX310 este un Bravia de nota 9+. Ar fi fost de nota 10 dacă avea suport FullHD. (De la o anumită distanță nu se vede diferența dintre HD și Full HD, iar din această cauză nu prea contează că are o rezoluție ceva mai mică.) KDL-32EX310 are o diagonală de 81 centimetri care îl face un televizor de mărime medie, iar tehnologia LED îi oferă un plus de… verde. Datorită ecranului cu LED are un consum redus de curent și culori realiste.

Preţul depinde în general de stocurile furnizorilor, dar și de promoțiile magazinelor online. În opinia mea prețul e bun și reflectă performanțele vizuale ale TV-ului și designul. Aș putea spune despre design că e asemănător cu cel al modelului KDL-42EX410 care e un model dotat suplimentar, dar și mai scump. Are un prețu bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Spatele și porturile

Specificaţii tehnice

Sony KDL-32 EX310 ori KDL32EX310 cum mai e numit nu e dotat cu tehnologie 3D, dar cred că în momentul de față cea cu leduri e suficientă. Pe partea de imagine stă bine deoarece ecranul are 32 de inci și o rezoluție perfectă pentru filmele de înaltă definiție.

Stă bine și la capitolul sunet deoarece are două difuzoare de 8 W fiecare cu diferite caracteristici superioare. Evident că e de recomandat să vă luați un sistem home cinema pentru a savura un film cu sunet de nota 10 deoarece difuzoarele din TV nu se compară cu un sistem 5.1. Cel mai tare home cinema de la Sony e BDV-E980, dar există pe piață și modele mai ieftine cum ar fi BDV-E280.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, iar apariția pe piață s-a făcut de curând ceea ce însemnă că vine cu multă tehnologie pusă la punct. Cele mai utile tehnologii îmi par a fi cea LED, cea HD (remarcată la rezoluția ecranului, tunerul digital DVB-C integrat și la playerul multimedia incorporat).
Contra: pentru unele persoane era facil și suportul 1080p.

Concluzie

KDL-32 EX310 este un model cu un design rafinat și se vede că toate televizoarele celor de la Sony sunt premium. Puteți să vă convingeți că TV-ul arată bine din clipul de alături, iar în acest review video o să vă fie prezentate și câteva dintre punctele forte ale lui KDL32EX310 prezentate de mine.

Te-ar mai putea interesa