Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony KDL-26 EX320

Un nou Internet TV la preț accesibil e acest televizor LED Sony KDL-26 EX320 care ar fi recomandat de faptul că are ecran de 66 centimetri (ca KDL-26BX320), conexiuni de rețea (inclusiv wireless), poate reda posturi TV de înaltă definiție datorită tunerului digital, are suport HD, are HDMI, ecranul e LED (ca la KDL-22 EX320) și prețul nu e mare, ci are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Meniul

Specificaţii tehnice

Sony KDL-26EX320 e un televizor LED care stă destul de bine la capitolul sunet datorită celor două difuzoare de 8 W fiecare și a sunetului care are câteva caracteristici superioare cum ar fi Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, S Master și S-Force Front Surround 3D. Ecranul e de 26 de inci și are o claritate a imaginii de tip HD datorită rezoluției de 1366 pe 768 pixeli. Ca niște caracteristici superioare pe parte de imagine aș putea menționa imaginea de 50Hz, 24p true cinema, ive colour, x-reality, filtrul pieptene 3D, reducerea zgomotului digital… și mai sunt și altele. Ca aparate integrate, dacă pot spune așa, are un tuner digital și un player multimedia. Tunerul e DVB T și C, iar playerul e unul destul de capabil, dar nu știu dacă va reda mkv. Are conexiuni de rețea (inclusiv wireless), Scart, HDMI, slot PCMCIA și altele. Dacă o să vă achiziționați un astfel de TV trebuie să știți că nu e așa de greu deoarece are o greutate de undeva la 7 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine (aproximativ ca în poze), prețul e unul destul de accesibil, are ecran LED, suport pentru Internet și Skype și e făcut de o firmă cu tradiție în domeniul televizoarelor.
Contra: nu are suport Full HD pentru redarea fără pierderi de detalii a filmelor Blu-ray.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1729 lei e un preț mai mult decât accesibil pentru un televizor cu ecran LED și suport pentru Internet.

Alternative

KDL-22 EX320 e o alterntivă cu exact aceleași detalii tehnice, dar cu o diagonală de doar 22 de inci pentru cei care vor un televizor mai mic.

Concluzie

Televizorul LED Sony KDL-26 EX320 e ideal pentru cei care vor să fie conectați la rețea și în pauzele publicitare ori când urmăresc un program TV. E ideal și pentru vizionarea mini serialelor de pe YouTube deoarece are și suport pentru acest serviciu online.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Flavius

    Il am in posesie de cand a fost la oferta si sunt foarte multumit de calitatea imaginii acestui produs. Imaginea e absoult splendida poate si datorita faptului ca are ecran cu LED backlight sau cum ii zice.

  • Naşul

    Da, ecranul face toţi banii… pe lângă calitatea excepţională marca Sony. Trebuie să recunoaştem că nici preţul nu e prea mare în comparaţie cu ce ştie să facă.

  • dany

    Pentru diagonala de 66cm conteaza rezolutia sa fie hd ready (1366 X 768)sau hd full (1920 x 1080) am inteles ca la diagonale mai mari de 81 cm conteaza sa fie rezolutia (1920 x 1080).Adica vreau sa-mi spuneti daca la acest tip de tv este vreo problema ca are rezolutia 1366 x 768 sau e ok.

Lasă un comentariu