Sony KDL-26 EX320

Un nou Internet TV la preț accesibil e acest televizor LED Sony KDL-26 EX320 care ar fi recomandat de faptul că are ecran de 66 centimetri (ca KDL-26BX320), conexiuni de rețea (inclusiv wireless), poate reda posturi TV de înaltă definiție datorită tunerului digital, are suport HD, are HDMI, ecranul e LED (ca la KDL-22 EX320) și prețul nu e mare, ci are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Meniul

Specificaţii tehnice

Sony KDL-26EX320 e un televizor LED care stă destul de bine la capitolul sunet datorită celor două difuzoare de 8 W fiecare și a sunetului care are câteva caracteristici superioare cum ar fi Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, S Master și S-Force Front Surround 3D. Ecranul e de 26 de inci și are o claritate a imaginii de tip HD datorită rezoluției de 1366 pe 768 pixeli. Ca niște caracteristici superioare pe parte de imagine aș putea menționa imaginea de 50Hz, 24p true cinema, ive colour, x-reality, filtrul pieptene 3D, reducerea zgomotului digital… și mai sunt și altele. Ca aparate integrate, dacă pot spune așa, are un tuner digital și un player multimedia. Tunerul e DVB T și C, iar playerul e unul destul de capabil, dar nu știu dacă va reda mkv. Are conexiuni de rețea (inclusiv wireless), Scart, HDMI, slot PCMCIA și altele. Dacă o să vă achiziționați un astfel de TV trebuie să știți că nu e așa de greu deoarece are o greutate de undeva la 7 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine (aproximativ ca în poze), prețul e unul destul de accesibil, are ecran LED, suport pentru Internet și Skype și e făcut de o firmă cu tradiție în domeniul televizoarelor.
Contra: nu are suport Full HD pentru redarea fără pierderi de detalii a filmelor Blu-ray.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1729 lei e un preț mai mult decât accesibil pentru un televizor cu ecran LED și suport pentru Internet.

Alternative

KDL-22 EX320 e o alterntivă cu exact aceleași detalii tehnice, dar cu o diagonală de doar 22 de inci pentru cei care vor un televizor mai mic.

Concluzie

Televizorul LED Sony KDL-26 EX320 e ideal pentru cei care vor să fie conectați la rețea și în pauzele publicitare ori când urmăresc un program TV. E ideal și pentru vizionarea mini serialelor de pe YouTube deoarece are și suport pentru acest serviciu online.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Sony KDL-26 EX320”

  1. Il am in posesie de cand a fost la oferta si sunt foarte multumit de calitatea imaginii acestui produs. Imaginea e absoult splendida poate si datorita faptului ca are ecran cu LED backlight sau cum ii zice.

  2. Da, ecranul face toţi banii… pe lângă calitatea excepţională marca Sony. Trebuie să recunoaştem că nici preţul nu e prea mare în comparaţie cu ce ştie să facă.

  3. Pentru diagonala de 66cm conteaza rezolutia sa fie hd ready (1366 X 768)sau hd full (1920 x 1080) am inteles ca la diagonale mai mari de 81 cm conteaza sa fie rezolutia (1920 x 1080).Adica vreau sa-mi spuneti daca la acest tip de tv este vreo problema ca are rezolutia 1366 x 768 sau e ok.

Comentariile sunt închise.