Sony HDRPJ220EB

Sony HDRPJ220EB e o cameră video și videoproiector în același timp. nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat 2 în 1. Vine cu posibilitatea de a filma Full HD, iar senzorul e unul CMOS capabil de a filma și în condiții slabe de iluminare.
Camera de față ar fi bună pentru amatori cât și profesioniști deoarece are meniuri simple, dar beneficiază și de setări complexe pentru acele persoane care vor să seteze imaginea până la ultimul detaliu.

Aspect

Aspectul e unul plăcut și nu prea îți poți da seama că e vorba despre o cameră cu proiector incorporat. Singurul lucru care o dă de gol e un mic pătrat în dreptul inscripției HD. Portabilitatea aparatului e una bună deoarece aparatul cântărește undeva la 200 grame, ceea ce nu e deloc mult.

LCD-ul
LCD-ul
Din lateral
Din lateral

Caracteristici tehnice

Vine cu un senzor CMOS Exmor R care are o rezoluție de 8.9 megapixeli. În combinație cu obiectivul care e capabil de un zoom optic de 27x o să faceți niște filme și poze foarte calitative. Astfel, pozele sunt salvate ca *.jpeg, iar filmele se pot salva în mai multe formate. Legat de filmare trebuie menționat că aceasta se realizează cu sunet stereo, iar când faceți zoom se face zoom și la microfon.

Păreri pro şi contra

Pro: chiar dacă prețul e unul mare, raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu cele mai noi tehnologii la pachet, putând filma Full HD, dar eu cred că cel mai bine e să filmați HD pentru a nu umple prea repede cardul; vine cu port HDMI, iar în pachet e livrat și un cablu mini HDMI pentru acesta.
Contra: prețul ușor cam mare.

Concluzie

În cazul în care te pasionează tehnologia și ești în căutarea unei camere foarte performante atunci cred că acest model ar fi o excepțională alegere. Din clipul de alături îți poți face o părere despre ce presupune proiectarea a ceea ce ai filmat, dar trebuie să vă avertizez că în preview e un alt model care e ceva mai vechi.

Te-ar mai putea interesa