Sony HDRCX280EB

Sony HDRCX280EB e o nouă cameră foarte bună de la Sony. Există modele mai ieftine de camere care pot filma Full HD, dar aceasta e mult mai specială fiind un model care incorporează cea mai nou tehnologie. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi » primiți un aparat care are senzor de 8.9 megapixeli de tip CMOS Exmor R, poate filma 1080p, are o portabilitate ridicată și are un zoom ridicat.

Aspect

E un model negru, spre deosebire de HDRCX220ES care-i pe gri. Ecranul cu care vine e unul de 2.7 inci și facilitează vizionarea a ceea ce ați filmat ori fotografiat. Nu e unul mic, dar dacă vrei să arăți și altor persoane ce ai filmat atunci e mai greu, și din această cauză poți apela la portul HDMI cu care e dotat pentru a conecta aparatul la un televizor.

Camera
Camera

Caracteristici tehnice

Vine cu un senzor CMOS Exmor R care e unul întâlnit doar la dispozitivele Sony (telefoane, laptopuri etc) și ce e special la el e faptul că poate filma foarte bine și în condiții de iluminare slabă. Senzorul acesta e atât de bun că în combinație cu obiectivul vă ajută să filmați cu 27x (zoom optic). Parcă nu ar fi fost suficient, aparatul poate filma cu sunet pe două canale, iar microfonul e unul cu zoom pentru a înregistra de la distanță cu sunet.

Păreri pro şi contra

Pro: filmează Full HD; greutatea e una mică de circa 180 grame; vine cu numeroase accesorii printre care se numără cablu USB, HDMI și acumulatorul; e dotat cu port USB și HDMI; poate înregistra chiar și în format AVCHD (nu știu dacă e prea bine să înregistrați în acest format deoarece am văzut că nu toate sistemele home cinema suportă formatele acestea „pretențioase”… asta e daor o părere de la un pasionat).
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Sony HDR CX 280, cum mai e cunoscută camera de față, e un aparat foarte bun pentru cei în căutarea unei camere video și care se respectă. E un produs de calitate superioară și cum zicea un prieten – există (produse) Sony și restul – așa zic și eu.
Eu aș recomanda acest model acelora care nu sunt amatori, deși e bun și pentru ei, deoarece are funcții și caracteristici pentru cei pretențioși.

Te-ar mai putea interesa