Sony HDRCX220ES

Sony HDRCX220ES e un nou aparat video de la cunoscutul brand Sony. Poate că un preţ bun Vezi prețul special de azi » vi se pare cam mult pentru o cameră video, dar aceasta nu e una obișnuită ci una Sony. Ce vreau să spun prin asta e că vine cu senzor CMOS Exmor R, filmare cu sunet pe două canale, ieșire HDMI și o portabilitate foarte bună care doar la Sony o întâlnim.
E bună pentru amatori cât și pentru cei care au mai folosit o cameră și se numesc profesioniști. Calitatea clipurilor e una foarte bună deoarece poate filma Full HD, dar eu recomand să filmați la calitate HD (720p) pentru a nu umple prea repede cardul.

Aspect

Aspectul aparatului e unul premium, fiind un model silver. Vine cu un ecran LCD de 2.7 inci care afișează imaginile sau clipurile care le-ați captat cu ajutorul aparatului. Dimensiunea acestuia (a display-ului) e una medie, iar dacă vreți să vedeți amintirile mai mari atunci puteți apela la portul HDMI pentru a afișa conținutul camerei pe un HDTV sau monitor.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Sony HDR-CX 220ES (cum mai e numită camera) e un model al anului 2012 care vine cu un senzor CMOS Exmor R capabil de a filam Full HD datorită rezoluției de 8.9 megapixeli. Mai mult, aparatul poate filma cu sunet stereo, iar microfonul poate face zoom așa încât atunci când filmați cu zoom-ul optic de 20x să aveți și un sunet calitativ.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; prețul de achiziție nu e prea mare; senzorul e unul foarte bun putând filma excepțional și în condiții de iluminare slabă; pachetul e unul bogat fiind format din cablu mini HDMI, cablu USB și acumulator; vine cu un zoom excepțional de 27x optic și 300x digital; greutatea e de sub 200 grame ceea ce face aparatul ușor de luat în călătorii.
Contra: nimic.

Concluzie

Știu că poți filma cu telefonul și mai nou cu tableta, dar cu o cameră video (profesională) e mult mai ușor, iar calitatea filmării e superioară. Dacă mergi undeva frumos și vrei să ai niște amintiri care să le poți vedea când vrei atunci îți recomand aparatul de față, iar despre cât de bine filmează poți vedea din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa