Sony HDRCX220ER

Sony HDRCX220ER e un model de cameră video a anului 2013 și vine ca o alternativă pe roșu la HDR CX 220 EB. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern cu senzor Exmor R care poate filma Full HD cu sunet. E un aparat bun pentru amatori cât și pentru profesioniști deoarece are o multitudine de setări, iar filmele pot fi salvate în mai multe formate, inclusiv AVCHD.

Aspect

Se poate observa că e un model compact pe roșu. Iar, greutatea sa e de undeva la 180 grame, lucru care facilitează transportarea aparatului chiar și în buzunarul unei geci. Ecranul e unul măricel de 6.8 centimetri, iar pe acesta puteți urmări acțiunea, cât și ceea ce ați filmat cândva. Dacă vi se pare un ecran mic atunci puteți apela la portul HDMI pentru a transfera filmarea pe un monitor extern care are acest port.

Din lateral
Din lateral
Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Vine cu ultimele fițe cum ar fi senzorul CMOS de tip Exmor R capabil de a filma și atunci când lumina e foarte slabă. Obiectivul e unul foarte capabil deoarece poate filma cu un zoom optic de 27x, iar în combinație cu zoom-ul de la microfon (microfonul înregistrează pe două canale, adică stereo) o să aveți niște filmări excepționale chiar și de la distanță.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu suport pentru o mulțime de carduri; fișierele pot fi salvate în mai multe formate; are porturi precum USB și HDMI; pachetul conține cablurile necesare pentru porturile amintite anterior; portabilitatea e una bună deoarece aparatul cântărește 178 grame, iar bateria ține mult; pozele sunt captate la o rezoluție de maxim 3984 x 2240, adică 8.9 megapixeli.
Contra: era interesant dacă avea hard integrat.

Concluzie

Dacă vrei o cameră bună pentru amatori cât și pentru profesioniști atunci un Sony ar trebui să fie prima alegere. Modelul acesta e unul care eu l-aș alege dacă aș avea nevoie de o nouă cameră, iar culoarea e una modernă și unică deoarece pe piață nu găsești prea multe modele de această culoare. Mai multe impresii poți vedea din preview-ul de alături de la jumătate încolo.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sony HDRCX220ER”

  1. Salut. Sunt interesat daca la acest model de camera se gaseste si o baterie ..sa zicem pro ceva care sa tina 2-3- ore , si la o rezolutie full hd cat pot stoca pe cal mai mare card de pe piata Multumesc

  2. Vine cu acumulator NP-FV30 (la alte camere ține e undeva la 100 de minute şi 785 minute cu baterie opţională. Nu am studiat în mod special dacă i se poate pune baterie opțională). Pe un card de 32GB (cum e Sony Pro-Duo HG, 32 GB) se pot înregistra pana la 700 de minute în HD (720p) și 240 minute la filmare Full HD (1080p). Pe un card de 64GB poți obține dublu.

Comentariile sunt închise.