Sony HDRCX220EB

Sony HDRCX220EB e o ouă cameră pe negru care vine ca o alternativă la HDRCX220ES care e un model argintiu cu aceleași caracteristici. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent aparat pentru filmat cu senzor Exmor E, capabilitate de a filma Full HD și port HDMI.
Ar fi modelul excelent pentru cei care merg undeva frumos și vor să arate și altora unde au fost. De asemenea poate fi utilizat și în scop comercial pentru fotografii de nuntă, nu pentru a fotografia, ci pentru a filma.

Aspect

Se poate vedea de la o poștă că e un Sony și că e en aparat de bună calitate după inscripții. Filmarea poate fi observată pe ecranul de 2.7 inci, iar dacă vi se pare prea mic atunci puteți să vă folosiți de portul HDMI pentru a vedea conținutul camerei pe un HDTV. Fiind o cameră video, normal că nu vine cu ocular, totul putând fi văzut prin intermediul ecranului amintit mai sus.

Din față
Din față
Pachetul
Pachetul

Caracteristici tehnice

Vine cu un senzor CMOS de 8.9 megapixeli care e unul de tip Exmor R. Cu ce e mai special acest senzor față de altele? Poate filma foarte calitativ și în condiții de iluminare slabă. În ciuda faptului că e foarte capabil (poate filma Full HD cu sunet pe două canale), greutatea sa e una mică de 178 grame ceea ce, alături de bateria care ține mult, face ca aparatul să fie deosebit de portabil.

Păreri pro şi contra

Pro: pachetul e unul bogat (are în pachet cablurile necesare); e u;or de folosit având meniuri intuitive; beneficiază de zoom optic de 27x care e unul foarte bun dacă doriți să filmați de la distanță, iar faptul că are zoom și la microfon cred că e și mai bine; poate înregistra filmele în mai multe formate, dar poate că cel mai bine e să înregistrați într-un format popular.
Contra: prețul e ceva mai mare decât la modelele noname.

Concluzie

Dacă te interesează o cameră atunci un Sony ar fi foarte bun deoarece e un brand care face produse premium în care incorporează cea mai nouă tehnologie existentă pe piață. Astfel, achiziționând un așa model o să aveți parte de ce-i mai nou și așa o să faceți filme într-un mod eficient.

Te-ar mai putea interesa