Sony HDR-TD20VE

Camera video Sony HDR-TD20VE e una dintre cele mai performante model de pe piață iar prețul său e justificat de dotări precum: spațiu de 64GB, tehnologie de conversie 2D-3D, filmare FullHD, senzor CMOS Exmor R, înregistrare în format AVCHD 2.0, zoom optic 10x și microfon cu zoom. Bineînțeles se adresează celor care vor să realizeze filme mai deosebite, iar redarea filmărilor se poate face doar pentru un televizor 3D sau 3D Ready. Spun asta deoarece aveți nevoie de un refresh bun, iar televizoarele obișnuite nu au caracteristici așa de bune. Vă recomand ratele fixe în special că mulți dintre voi nu v-o puteți permite câteva salarii. HDR-TD20VE are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Cutia
Cutia

Specificații tehnice

Chiar dacă nu are un senzor așa de mare, e suficient pentru o filma excelent la o distanță mică sau medie. Acest aspect vă dezavantajează doar când doriți să fotografiați. Bineînțeles vine cu două obiective ca la restul camerelor 3D și deci e normal să fie așa de lată. Un astfel obiectiv vine cu zoom optic 10x, zoom digital 120x, stabilizator de imagine, lentile de 3.2 – 32 mm etc. Poate înregistra cu sunet 5.1, iar microfonul e unul cu zoom. Filmările realizate cu acesta pot fi vizionate pe cameră fără probleme deoarece e dotată cu difuzoare stereo și un ecran generos – 3.5 inci. Bineînțeles, acesta e unul tactil pentru a avea un control mai bun asupra meniului.

Pe partea de conectivitate vine cu: USB, ieșire audio, intrare microfon, HDMI etc. Se folosește de o baterie proprie denumită NP-FV70 care oferă suficientă autonomie de funcționare, însă în modul 3D consumul e ceva mai mare. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt: Bravia Sync, procesor Bionz dublu, GPS etc.

Am pus un clip cu o înregistrată cu această cameră:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: spațiu de stocare suficient motiv pentru care nu mai e nevoie și de un card, USB incorporat, înregistrare 1080p/50p (50 de cadre pe secundă în modul 2D) și cu sunet 5.1.

Minusuri: nu și-o permite oricine.

Concluzie

Sony HDR-TD20VE e un gadget compact care poate fi comparat cu unul profesional datorită caracteristicilor sale. Se adresează atât amatorilor cât și profesioniștilor deoarece puteți filma orice eveniment fie că e zi fie că e noapte fără probleme datorită senzorului Exmor R. Puteți viziona o prezentare a sa pentru a vă face o idee mai bună despre ea:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sony HDR-TD20VE”

  1. am o problema, am aceasta camera, este exact ce mi-am dorit, dar nu am reusit sa caut o solutie pt a stoca intr-un folder in calculator imaginile filmate cu ea in 3d, in loc sa vad imagine dublata, suprapusa, eu vad in 2d, si nu inteleg, daca redau direct cu ea prin prin cablu, e nemaipomenit, fara cuvinte, imagine ireprosabila, stiu ca ea nu filmeaza in sbs, ci numai in avchd, televizorul meu sony bravia 3D, nu are in setarile sale avchd, decat numai SBS. Deci, am scos cardul de memorie, din camera, apoi il introduc intr-un cardreader ( adaptor ), si in final in televizor, conectez ochelarii cu televizorul, si imaginea filmata pe care mai devreme o redasem cu camera, si se vedea oglinda, acum direct in televizor imaginea are tremur, blocheaza, foarte deranjant pt ochi. Sa inteleg ca televizorul meu fabricat in 2016, nu are codec pt avchd 3D, Chiar daca convertesc in mp4 din formatul MTS, tot nu ma ajuta cu nimic, imaginea bruta filmata in 3d din cardul de memorie, devine in 2D dupa copiere, si nu am facut nimic, e ca si cum am iregistrat normal in 2D cu o camera oarecare. Exista oare o solutie simpla sa pot salva amintirile filmate in 3d, intr-un folder pe laptop, si sa ramana la fel. Pentru ca nu imi pot permite sa pastrez informatia pe card, acest lucru e costisitor, sa cumpar la infinit carduri de memerie

  2. vad ca nu mi-ati raspuns la problema mea, v-am spus ca am o camera de mana, SONY HDR-TD20VE 3D, filmarile pe care le efectuez cu ea pe card, la un moment dat trebuie sa le descarc pe un laptop, sau pe un hdd, problema e ca ele in loc sa ajunga in 3D, ajung in 2D, si nu asta e scopul meu, deoarece am camera 3D.

Comentariile sunt închise.