Sony HDR GW55VE

Dacă te interesează o cameră foarte capabilă atunci Sony HDR GW55VE ar fi o variantă excelentă. În alte țări mai e numită și HDR-GW77V, iar principalele sale atuuri ar fi senzorul CMOS Exmor R, înregistrarea la maxim 1920 x 1080 / 50p, posibilitatea înregistrării sunetului pe două canale (stereo), portul HDMI, că vine pe două culori (alb sau negru) și altele.
Dacă te interesează să o cumperi atunci trebuie menționat că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e mare având în vedere că vorbim despre o cameră de la Sony.

Poze

După cum ziceam mai sus, aparatul vine pe negru și alb, iar alături sunt două imagini cu varianta pe negru. Am ales să bun poze cu aceasta deoarece e mai populară, adică mai vândută. Nu se vede din poze dar acest Handycam are un ecran mare de 3 inci care poate fi controlat touch și astfel aveți parte de un aparat care arat modern și care poate fi controlat modern.

Din lateral
Din lateral
Culcată
Culcată

Specificaţii tehnice

HDR GW55VE e un model excepțional deoarece senzorul CMOS are undeva la 5 megapixeli, iar din această cauză poate filma la calitate 1080 cu sunet stereo. Poate v-ați fi așteptat ca zoom-ul să fie slab, dar nu-i așa deoarece aparatul e capabil de un zoom optic de 10x care e folositor în cazul în care vreți să filmați ceva care se află la o distanță care nu e exagerată.
Despre memorie internă nu are rost să discutăm deoarece un lucru important e faptul că are suport pentru carduri Micro SD. Mai nou toate camerele au suport pentru astfel de carduri, dar dacă nu știați, cele Sony suportau doar cardurile M2 sau Stick Pro Duo făcute de brandul Sony.

Păreri pro şi contra

Pro: e rezistentă la apă; raportul dintre preț și capabilități e foarte bun; garanția poate fi mărită la maxim 4 ani în care cei doi ani care sunt standard nu vă ajung; comenzile asupra aparatului sunt operate prin intermediul ecranului touch; are GPS, iar acest lucru nu facilitează vizualizarea hărților, ci etichetarea (geo tagging) pozelor și filelor cu coordonatele geografice de unde se realizează amintirea.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Dacă apreciezi calitatea atunci ar trebui să alegi o cameră de la Sony. Costă mai mult, dar beneficiezi de un produs brănduit și de calitatea I. nu e deloc greu de folosit, iar despre cum arată și cum se utilizează poți vedea mai multe din preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa