Sony HDR-CX560VE

Camera video Sony HDR-CX560VE cu HDD 64GB şi de culoare neagră vine ca un răspuns la nevoile profesioniştilor. Nevoi cum ar fi spaţiul şi performanţa, iar Sony răspunde printr-un hard de 64 GO şi caracteristici de top (filmare 1080p, sunet 5.1, suport carduri de 32 de giga, senzor de 12 megapixeli şi multe altele).
Vine ca o alternativă la HDR-CX360VE/TC. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » care e meritat având în vedere că e mult mai bun.

Poze

Obiectiv
Lateralul

Specificaţii tehnice

Sony HDR-CX560VE este o cameră de 12 megapixeli cu un senzor de tip CMOS. M-a impresionat foarte mult hardul de 64 giga care e pe post de memorie internă şi posibilitatea adăugării de memorie printr-un card de până la 32 de giga. Cardurile suportate sunt SD, SDHC, SDXC şi de la Sony (Memory Stick PRO…).
Este un aparat foarte performant şi poate filma la 1080p iar filmarea e salvată în format mpeg4-avc sau mpeg2-psmod. Poate să fotografieze la rezoluţia maximă de 4672 pe 2628 puncte iar foramtul în care e salvată poza e jpeg.
Zoom-ul optic e de 10x şi cel digital e de 120x. Cel mai important e cel optic.
Pe partea de sunt stă foarte bine deoarece are un sistem 5.1 şi când înregistraţi se poate face zoom microfon.
Rezultatul filmării sau fotografierii poate fi admirat pe LCD-ul camerei la o calitate destul e bună deoarece paratul are difuzor stereo incorporat. Dacă vi se pare prea mic ecranul atunci puteţi încerca să vizionaţi filmarea pe ecranul un televizor model nou sau pe un calculator deoarece camera are HDMI şi USB printre multe alte conexiuni utile.
Ca la multe gadgeturi performante şi acesta are GPS pentru ca după ani de zile când admiraţi opera să vedeţi undea a fost captată. Informaţiile cum ar fi coordonatele sunt salvate în poză sau filmare.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţiei ar fi capacitatea de până la 96 de giga, faptul că are telecomandă, ecran senzitiv şi senzor capabil să filmeze 1080p.
Singurul minus ar fi preţul dar aparatul e unul destinat exclusiv profesioniştilor.

Preţuri (cel mai mic preţ)

4799 lei e un preţ aproximativ pentru acest aparat şi depinde de promoţiile practicate de de magazinele online.

Alternative

HDR-CX360VE/TC ar fi ceva mai ieftin cu vreo 2000 lei şi e destinat amatorilor-profesionişti.

Concluzie

Recomand aparatul de faţă celor care vor ceva foarte performant şi o noutate absolută.
Mai jos e un review video sau un unboxing pentru a vă face o părere despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa