Sony HDR-CX130

Camera video Sony HDR-CX130 Black e un gadget cu un raport performanță/preț foarte bun. Aceasta face parte din categoria celor cu filmare Full HD în condiții optime (50p, cu stabilizator de imagine, senzor de lumină CMOS Exmor). Având în vedere că nu e un model cu hard disk incorporat, mi se pare normal să primiți și un card cadou de 8 GB. Aceasta se adresează celor care doresc mai mult decât o cameră obișnuită pentru a filma la calitate bună în orice condiții (luminozitate scăzută/crescută) sau de distanță (are un zoom optic de 30x). Toate gadgeturile de la acest producător, au procesor de imagine BIONZ care asigură o calitate mai bună a imaginii indiferent că filmați sau fotografiați. Dacă nu doriți un astfel de model deoarece nu vi-l permiteți, o recomandare ar fi un DCR-SX21E. Dacă doriți rezultate mai bune, HDR-CX130 e modelul pe care-l căutați și trebuie deci să știți că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Pachetul

Specificații tehnice

Sony HDR-CX130 are un senzor CMOS Exmor care e ideal pentru filmări în condiții de luminozitate scăzută (seara sau chiar și noaptea). Foarte filma în format AVCHD și High Definition la rezoluții de 1920 cu 1080/50p și sunet stereo pe 2 canale (microfonul fiind unul incorporat). Pe lângă faptul că poate filma, acesta poate chiar să și fotografieze. Fișierele pot fi salvate pe diferite tipuri de carduri (SD sau Memory Stick Pro Duo). Obiectivul G are un zoom optic de 30x și unul digital de 350x. Deci puteți filma chiar și de la distanțe foarte mari fără probleme. Ecranul LCD e unul foarte folositor atunci când filmați în special că e unul rotativ. Setările pot fi făcute foarte ușor deoarece acel ecran e unul tactil și astfel utilizatorul poate interacționa mai ușor cu meniul.

Acumulatorul folosit de acest aparat video e unul NP-FV50 și îl puteți găsi și pe modele similare. În pachetul acestei camere video veți găsi: un cablu USB, cablu audio-video multiplu, manualul de utilizare, cardul de memorie și bateria.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: card cadou de 8 GB, autonomie decentă, senzor CMOS Exmor, ușor de folosit, vine de la un producător bun, preț acceptabil, robustă și zoom optic bun.

Minusuri: lipsa unui spațiu de stocare mai mare.

Concluzie

Acest model Sony HDR-CX130 e recomandarea mea în special că are un discount care trebuie luat în considerare. Jos v-am postat un clip cu acest model:

Te-ar mai putea interesa