Sony Handycam HDR-PJ580VE

Această cameră video Sony Handycam HDR-PJ580VE FullHD Black a fost prezentată anul acesta la CES și probabil primul model cu videoproiector incorporat. Acest video proiector nu e unul foarte performant (adică nu se compară cu cele clasice) dar cu siguranță e o noutate pentru astfel de gadgeturi. Deci puteți opta pentru această cameră în caz că doriți să faceți prezentări didactice sau mai știu eu de care. Din păcate calitatea proiecției scade de la o anumită distanță și deci vă recomand să instalați camera ai aproape de suprafața de proiecție. Deci veți avea o altă posibilitate de vizionare a înregistrărilor. Nu vă oprește nimeni să puneți chiar și un film pe ea pentru ca apoi să-l vizionați alături de prieteni. În pozele de mai jos, se poate observa că există u accesoriu special pentru el, mai precis, e vorba de o boxe cu sunt 360 de grade. Acesta poate fi alimentată cu ajutorul pportului USB al camerei. dacă nu aveți nevoie de video proiector, vă recomand HDR-CX 570E. HDR-PJ580VE are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

camera
Boxa externă cu sunet 360 grade

Specificații tehnice

Are un senzor de 20.4MP de tip CMOS Exmor R și care are o dimensiune de 1/3.91. Poate filma la cea mai înaltă calitate video – AVCHD 2.0, iar dacă doriți să nu vă umpleți memorie internă, puteți filme la o rezoluție mai mică. Nu cred că veți avea nevoie vreodată de un card de memorie deoarece 32GB e mai mult decât suficient. 32GB presupune circa 10 ore de înregistrare la calitate Full HD. La capitolul de captură foto/video vine cu balans alb, mod AE,  compensare backlight etc. HDR-PJ580VE are un obiectiv performant cu zoom optic 12x, zoom digital 160x/20x zoom extins și stabilizator de imagine SteadyShot. Veți beneficia chiar și de calitate audio de înregistrare superioară (5.1) și de un microfon cu zoom. Ecranul LCD de 3 inci e unul tactil ca la restul modelelor și e însoțit de un difuzor stereo.

Pe partea de conectori are USB incorporat, HDMI, compozit, ieșire audio și ieșire pentru microfon. Pot spune că prețul ridicat se datorează doar videoproiectorul incorporat ș nu caracteristicilor sale. deci dacă doriți un model performant, există acea alternativă mai sus menționată.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: videoproiector incorporat, modul iAuto, memorie internă generoasă, compactă

Minusuri: acea boxă cu sunet 360 nu e inclus în pachet, dar și așa are sunt stereo.

Concluzie

Această cameră video Handycam HDR-PJ580VE de la Sony e un model care are o tehnologie nemaiîntâlnită pe astfel de gadgeturi, iar dacă aveți nevoie și de un videoproiector, nu vă de ce nu optați pentru acesta deoarece celelalte modele sunt mult mai scumpe. Jos am pus o mică prezentarea a acestui model și astfel veți putea vedea cum arată:

Lasă un comentariu