Sony Handycam HDR-PJ200E

Camera video Sony Handycam HDR-PJ200E FullHD Black e un model recent introdus pe piaţă şi care are videoproiector incorporat ca şi HDR-PJ580VE. E evident faptul că are videoproiector (din codul său – „PJ”). În mare, are zoom optic 25x, senzor foarte performant de 5.3MP, ecran tactil de 2.7 inci, proiector şi modul iAuto. Deci puteţi filma/fotografia e la o distanţă destul de mare însă calitatea imaginilor va fi mult mai bună dacă o faceţi de la o distanţă mică-medie. Modul iAuto îl găsiţi pe toate gadgeturile de la acest producător şi e util atunci când trebuie să filmaţi diverse evenimente în diverse locuri. Mai precis, vă ajustează automat unele setări pentru ca voi să nu mai pierdeţi timp. Având în vedere că poate filma 1080p, vă recomand un card de cel puţin 8GB. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Aşa arată
Videoproiectorul incorporat

Specificații tehnice

Din păcate această tehnologie (cu videoproiector) e destul de nouă şi deci nu e aşa de avansată astfel încât calitatea proiecţiei să se compare cu cea a celor mai accesibile videoproiectoare. Însă, poate fid e folos pentru cei care au nevoie de o astfel de dotare. Senzorul CMOS Exmor R de 5.3MP oferă o calitate superioară imaginilor atunci când vă aflaţi într-o încăpere sau într-un loc cu lumină slabă. Filmările pot fi salvate doar pe cardurile de memorie care pot fi de multe tipuri sau mai bine zis, HDR-PJ200E suportă diverse tipuri de carduri. Obiectivul său oferă un zoom digital 300x/30x extins, stabilizare electrică SteadyShot şi are lentile Carl Zeiss. Pe partea de conectivitate are ieşire HDMI, USB şi compozit. Conţinutul pachetului e destul de bun: acumulator NP-FV30, cablu HDMI, cablu AV, cablu alimentare şi adaptor ca Proiectorul incorporat poate oferi o proiecţie de doar 640 cu 360 pixeli dar să sperăm că pe viitoarele modele vor vedea proiectoare mai performante.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cablu USB incorporat, cel mai ieftin model cu proiector, senzor Exmor R pentru luminozitate scăzută, compactă, filmare Full HD în format AVCHD, ideal pentru prezentări şi preţ destul de bun.

Minusuri: nu are memorie internă mare ca la alte modele şi deci necesită card.

Concluzie

Nu se poate compara cu alte modele în acelaşi buget şi aiai mă refer la cele fără videoproiectoare. Şi deci o cameră ca aceasta fără videoproiector, o veţi găsi la un preţ mult mai mic. Handycam HDR-PJ200E se adresează celor care vor să vizioneze într-un al mod înregistrările făcute cu această cameră. Chiar dacă proiecţia nu e una foarte mare (rezoluţie 640 cu 360 pixeli) e satisfăcătoare pentru o mică prezentare chiar şi în scop didactic.

Un comentariu la „Sony Handycam HDR-PJ200E”

  1. Buna ziua mi am luat recent acest produs dar am o mica nelamurire adica filmarea e ok se vede bine dar ca sonor se aude un fasait de fundal de ce oare

Lasă un comentariu