Sony Handycam HDR-CX 260VE

Camera video Sony Handycam HDR-CX 260VE FullHD Black e un model performant și care se adresează amatorilor avansați. Spun asta pentru că e oarecum accesibilă dacă luăm în considerare ce poate să face (sau ce caracteristici are). În mare, are un senzor CMOS Exmor R destul de bun, memorie internă de 16GB, ieșire HDMI, zoom optic 30x, mod iAuto și filmare HD AVCHD versiunea 2.0. Deci prezintă câteva caracteristici tehnice mai bune decât o cameră obișnuită. Dacă nu aveți posibilitatea să vă luați un model ca acest Handycam HDR-CX260 atunci o alternativă ar fi un HDR-CX 210E. Acea alternativă nu are caracteristici chiar grozave însă își face bine treaba indiferent de condițiile de luminozitate. HDR-CX 260VE are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată
Meniu

Specificații tehnice

Senzorul său e unul foarte bun deoarece cu el puteți filma chiar și seara fără a avea nevoie de o lampă – CMOS Exmor R de 8.9MP. Acesta îl veți găsi doar pe cele mai noi și bune camere video. Poate filma la diferite tipuri de calități video cu sunet stereo iar pentru calitatea Full HD 50p puteți filma 5h (având în vedere că are 16GB). Se poate opta chiar și pentru un card de memorie în cazul în care doriți să filmați la un eveniment. Pe partea de captură Sony 260VE video/foto are iluminare minimă de 3 lux, posibilitate de alege a formatului (4 pe 3 sau 16 pe 9), mod AE, balans alb și compensare Backlight. Obiectivul său e unul destul de mare și oferă un zoom digital 350x/55 zoom extins, zoom optic 30x, stabilizator de imagine SteadyShot dar și altele. În pachetul aparatului veți găsi următoarele: bateria NP-FV50, adaptorul AC, cablul de date USB, cablul HDMI, cablul de alimentare și cel de conectare AV. Vine cu toate acesta accesorii deoarece are ieșirile: USB, HDMI, S-Video și compozit.

Înregistrările realizate cu acest aparat pot fi vizionate fără probleme pe ecranul său tactil de 3 inci și are chiar și un difuzor mono incorporat. Jos am pus o filmare realizată cu această cameră:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț acceptabil (dar se putea și mai bine), compactă, are un ecran tactil generos, USB integrat, vine cu multe efecte și presetări, senzor foarte bun, zoom optic puternic și modul iAuto.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Handycam numit HDR-CX 260VE de la Sony e o soluție chiar și pentru profesioniști deoarece are toate dotările necesare pentru a realiza filmări artistici și de calitate. Jos am pus o filmare că un model foarte similar din punct de vedere al designului:

Te-ar mai putea interesa