Sony Handycam HDR-CX 210E

Camera video Sony Handycam HDR-CX 210E FullHD e un aparat pentru filmat foarte compact și care e disponibil în trei culori interesante: Black, Silver și Red. Deci poate filma la calitate 1080p însă pentru o memorie de 8GB o poate face doar într-un timp de 3 ore. Modelul din seria Handycam numit HDR-CX210E are un zoom optic de 25x, un senzor de 5.3MP (pentru fotografii), ecran tactil, mod iAuto, senzor Exmor R și cablu USB incorporat. Cu ajutorul senzorului Exmor R, a obiectivului Carl Zeiss cu zoom optic 25x și a procesorului de imagine BIONZ veți putea filma în condiții de luminozitate scăzută și la o calitate video excepțională. Modul iAuto poate fi folosit ori de câte ori nu doriți să umblați prin setări sau pur și simplu nu mai aveți timp. Spun asta pentru că detectează o mulțime de scene și vă ajustează unii parametrii. Dacă doriți un model mai performant, optați pentru HDR-CX130. Sony HDR-CX 210E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În mână
Curea

Caracteristici tehnice

Senzorul e unul de 1/5.8″ CMOS Exmor R și are o rezoluție de 5.3 MP. Filmările realizate se salvează automat în memoria internă de 8GB a acesteia însă se poate achiziționa chiar și un card corespunzător. Atunci când doriți să filmați puteți alege formatul (4 pe 3 sau 16 pe 9), tipul (HD FX, FH, HQ, LP sau STD), modul și locul (card sau memorie). Pe partea de captură video/foto are o iluminare de 3 lux, mod AE, balans alb, compensare backlight, poate realiza imagini statice. Obiectivul are un zoom optic 25x, zoom digital 300x/30x extins, stabilizator de imagine SteadyShot etc. Deasemenea are microfon cu zoom incorporat și poate înregistra cu sunet stereo. Filmările pot fi redate fără probleme pe ecranul tactil de 2.7 inci deoarece are  difuzor mono incorporat. Pe partea de conectivitate are USB, ieșire HDMI și ieșire compozit. bateria de care se folosește e un NP-FV30, iar în pachet veți primi și următoarele: cablu de alimentare, cablu mini HDMI, cablu de date dar și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cablu USB incorporat, meniu ușor de folosit, design ergonomic, senzor Exmor R, spațiu de stocare destul de mare, ușoară și compactă.

Minusuri: chiar nimic.

Concluzie

Camera Handycam HDR-CX 210E se adresează celor care au un buget limitat și doresc cel mai bun model în acel buget. Aceasta seamănă destul de mult din punct de vedere estetic cu modelul anterior HDR-CX 150 iar pe partea de specificații tehnice, lucrurile stau altfel.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony Handycam HDR-CX 210E”

Comentariile sunt închise.