Sony Handycam HDR-CX 190E

Sony a scos de curând pe piață o cameră care poate filma Full HD și are un preț de puțin peste 1000 lei. E vorba despre camera video Sony Handycam HDR-CX 190E și fiind black arată destul de bine pentru un aparat care are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Are senzor CMOS de tip Exmor R ceea ce înseamnă că poate filma și noaptea, iar filmele vor ieși destul de bine. Fiabilitatea evident că e foarte bună și asta datorită faptului că are o garanție de maxim 4 ani dacă mai dați 150 lei în plus.

Poze

Nu arată deloc rău și se poate spune că e identică cu HDR-CX 210E din punct de vedere estetic. Se poate vedea că are un logo HD care ne arată că poate filma la înaltă definiție. Nu e un aparat mare deoarece fără accesorii cântărește undeva la 170 grame și de aceea nu o să aveți probleme în a transporta aparatul într-o geantă sau așa ceva.

În mână
Curea

Specificaţii tehnice

Handycam HDR-CX190E e un model lansat de curând și tocmai din această cauză u găsim poze sau review-uri video, dar un test al calității de înregistrare se poate urmării alături. Înregistrarea sunetului se face pe două canele, iar microfonul are zoom așa încât să puteți filma cu sunet de la distanță.

Senzor COMS e unul de 5 megapixeli și fiind de tip Exmor asta presupune că atât pozele cât și clipurile vor ieși destul de bine pe timp de noapte. Nu vă promit filmări spectaculoase pe întuneric, ci în condiții de iluminare slabă.

Păreri pro şi contra

Poate filma 720p și 1080p, iar ceea ce captați poate fi admirat pe ecranul din dotare de 2,7 inci ori pe un TV prin intermediul unui cablu HDMI sau de tip audio-video. Având suport pentru multiple tipuri de carduri, o să puteți transfera fișierele pe un PC și prin intermediul unui cititor de carduri. Zoom-ul e unul mare și de exemplu cel optic e de 25x ceea ce e mult mai mult decât ce poate o cameră de fotografiat și microfonul are și el zoom.

Concluzie

Sony HDR-CX 190E e o cameră pe care eu o recomand deoarece e mică și capabilă, iar prețul e cel mai mic de pe piață fiind cel mai ieftin aparat cu Exmor R. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model cu aproximați vă invit să urmăriți acest preview care e la un model foarte similar.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony Handycam HDR-CX 190E”

  1. De curand am achizitionat si eu asa ceva si sunt foarte multumit de camera e adevarat ca e extraordinara la lumina slaba dar ests mai mult decat suficient pentru nevoile mele

Comentariile sunt închise.