≡ Meniu

Sony Handycam HDR-CX 115/B

O cameră video Sony Handycam HDR-CX 115/B e pentru persoanele care vor o cameră de ultimă generaţie mai bună ca DCR-SX15. Ar fi recomandată de posibilitatea de a filma FullHD, zoom-ul mare, conexiunea HDMI pentru a conecta dispozitivul la un HDTV şi faptul că e realizat de o firmă cu renume. Are un preț bun Vezi prețul special de azi .

Poze

În mână

Curea

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

E o cameră cu un senzor de 4200k, adică 4,2 megapixeli. (Acesta e de tip CMOS.) Înregistrarea se face pe memorii SD, SDHC, Pro Duo şi HG-Duo. Iar, formatele de înregistrare sunt Full HD şi HD. (Poate capta şi poze în format JPEG.) Zoom-ul e de stul de bun la acest aparat în sensul că cel optic e de 25x, iar cel digital e de 300x. Însă, trebuie să ştiţi că cel digital nu e la fel de important ca cel optic. Sistemul audio e Dolby Digital pe două canale, iar microfonul e unul cu zoom. Trebuie să ştiţi că are şi difuzor incorporat la care puteţi auzi rezultatele. Imaginile pot fi admirate pe un ecran LCD de 2,7 inci care are o rezoluţie de 230 mii de pixeli. Pe partea de conectivitate are USB, HDMI şi ieşiri audio şi video. Bateria ţine undeva la 125-515 minute şi e de tip NP FV50. Greutatea camerei e undeva la 210 grame şi în pachet ar trebui să aveţi incluse şi două SD-uri de 8 giga. Deoarece are o greutate mică poate fi cărat mai ușor în bagaje pentru a fi luat în călătorii.

Păreri pro şi contra

Pro: poate filma Full HD, are HDMI, vine la pachet cu carduri de memorie, iar bateria ţine destul de mult. Are chiar și lentile Carl Zeiss, adică de cea mai bună calitate posibilă.
Contra: preţul e cam mare.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1499 lei e un preţ aproximativ pentru un astfel de aparat. Costă mai mult decât alte aparat similare deoarece Sony e o marcă de renume.

Alternative

DCR-SX15 ar fi o alternativă pentru cei care nu vor un aparat de filmat așa de performant sau pentru cei care caută ceva mai ieftin.

Concluzie

Acest aparat  e doar pentru cei care care apreciază lucrurile de calitate și produsele celor de la Sony. Mulți vor aprecia posibilitatea filmării 1080p și zoom-ul optic impresionant (și cel digital e destul de OK, dar nu e prea calitativ).

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu