Sony Handycam DCR-SX 73/S

Cu o astfel de cameră video Sony Handycam DCR-SX 73/S puteţi filma circa 12 ore la calitate decentă deoarece are o memorie internă de 16 GB dar se poate salva şi pe un card SD (opţional). Dacă sunteţi în căutarea unui gadget cu un zoom şi mai bun (57x optic) atunci o recomandare ar fi DCR-SR21E. Chiar dacă nu filmează la calităţi superioare, acesta vine cu senzor CMOS Exmor R care asigură o calitate bună imaginii în condiţii de lumină scăzută (deci fără blitz). Deci dacă vreţi să surprindeţi apusul, să filmaţi o aniversare sau să filmaţi ceva chiar dacă vreme nu ţine cu voi (timp noros), Sony DCR-SX 73 e cel mai bun model în acel buget. Un alt motiv pentru care aţi opta pentru aceasta şi nu pentru alta ar fi stabilizator de imagine SteadyShot care în găsim pe toate aparate performante de la Sony. Puteţi filma subiecţi aflaţi în mişcare fără a avea nevoie de un trepied. Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestei camere ar fi modul iAuto care vine în ajutorul amatorilor care nu se descurcă prim meniul acesteia, identificând circa 90 de scene. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Conţinutul pachetului
Pe argintiu

Specificaţii tehnice

Senzorul CMOS Exmor R are o rezoluţie de 4200k pixeli. Poate realiza chiar şi fotografii la calitate VGA şi format jpeg fără probleme. Obiectivul are un zoom digital de 300x, un zoom optic 25x, lentile Carl Zeiss Vario-Tessar, stabilizator de imagine dar şi altele. Poate filma în format Standard Definition MPEG2 cu sunet stereo Dolby Digital având un microfon stereo incorporat. ca oricare altă cameră şi aceasta are un difuzor incorporat şi un ecran LCD doar că la aceasta e unul tactil de 2.7 inci.

Are conectivitate USB, ieşire audio-video şi s-video. Autonomia acumulatorului NP-FV30 e undeva la 100 de minute şi 785 minute cu baterie opţională.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: zoom digital puternic, capacitate mare de stocare, uşor de folosit, senzor CMOS Exmor R 4,5 mm, SteadyShot, procesor de imagine BIONZ şi filmează excelent cu 9 Mb/s.

Minusuri: autonomia putea fi mai bună şi acelaşi lucru pot spun şi despre spaţiul de stocare.

Concluzie

Acest Sony SX 73 e un gadget bun pentru amatorii avansaţi dar şi pentru profesioniştii care au un buget restrâns. Jos puteţi vedea cam cum filmează această cameră:

Te-ar mai putea interesa