Sony Ericsson Yendo W150/W150I

Acest telefon mobil Sony Ericsson Yendo W150 este unul recent lansat pe piața din România, el a apărut de ceva timp în alte țări. Este un telefon model destul de elegant după cum vedeți și cred că potențialii cumpărători ar trebui să afle cam pe ce dau banii. Este un model simplu și compact este mai mare ca un Xperia X10 Mini, dar arată și ceva mai bine. Pe piață vor fi două variante și anume Yendo W150 și W150I, dar nu există diferențe majore, doar de culoare. Cel cu „I” vine în culoarea negru cu argintiu iar cel simplu în diverse culori de primăvară.

Însă partea dezamăgitoare ar fi lipsa Androidului, care este înlocuit de soft-ul producătorului care are o interfață similară Androidului, iar pentru mulți nu va fi nici o diferență. Deci Sony Ericsson Yendo W150 nu este un smartphone, dar arată ca unul iar la unele capitolele pare să fie unul. Pe fața telefonului veți vedea logo-ul Walkman și spre deosebire de alte modele recent lansate acesta vine într-o mulțime de culori (Yendo W150I Black, Blue, Green, White, Orange, Pink, Purple, Silver, Red și Yellow). Yendo W150I are un preț bun Vezi prețul special de azi » și ar putea fi o alternativă mai ieftină la un Sony Ericsson W8 sau Mix Walkman.

Poze cu Yendo W150I

Pornit
În mână

Specificații tehnice

Yendo W150 are o greutate de 81 grame. Ecranul TFT are o rezoluție de 240 cu 320 pixeli și o diagonală de 2.6 inci. Acesta reproduce 256k culori și este unul tactil. Memoria internă a lui Yendo W150 este 5 MB, ați văzut bine 5 MB… Memoria telefonului Yendo W150 poate fi mărită cu un card microSD de până în 16 giga. Pe partea de comunicații și porturi are GPRS și EDGE, bluetooth 2.1, mufă 3.5 mm și microUSB 2.0.

Camera foto/video are un senzor de 2 MP care face poze până la 1600 cu 1200 pixeli, deci nu poze prea grozave și poate și filma dar la o rezoluție mică. Are un procesor suficient de puternic pentru ca telefonul să răspundă rapid la comenzile utilizatorului (de 156 MHz). Acest model Yendo W150I numit are radio FM ca orice alt telefon și browser HTML. Yendo W150I are destul e aplicații utile care le găsiți și pe Android, cum ar fi: Facebook, Twitter, Google search, TrackID music recognition ș.a.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: ecran destul de senzitiv, ușor de ținut în mână, calitatea imaginii este decentă, o rezoluție destul de mare pentru un ecran așa de mic, pentru un așa preț Yendo W150I arată bine, este performant, Yendo W150 are o autonomie de 3 ore și jumătate în timpul convorbirilor și circa 300 de ore în stand-by.

Ca minusuri: nu are 3G, cameră secundară și nici Wi-Fi, camera foto vine fără autofocus deci calitate foto ceva mai scăzută, memorie internă penibilă (mai mult ca sigur este inclus și un card de cel puțin 2 giga)

Concluzie

Nu sunt prea multe de zis despre acest telefon mobil numit Sony Ericsson Yendo W150 deoarece la un așa preț nu este un smartphone dar are mufă de 3.5 mm care cred că este un lucru bun. Dar cu siguranță își merită fiecare bănuț deoarece oferă destul de multe la un așa preț. Pentru faptul că am folosit în articol denumirea de Yendo W150 și Yendo W150I, m-am referit la același model că doar nu există diferențe la specificațiile tehnice.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Sony Ericsson Yendo W150/W150I”

Comentariile sunt închise.