Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony Ericsson Xperia Duo

Un telefon foarte așteptat este Sony Ericsson Xperia Duo. Va fi primul telefon cu procesor Dual Core de la SE și se pare că va avea un ecran de 4,5 inci. Probabil, Xperia Duo este şi primul model cu memorie RAM de 1.5 giga. Nu a fost anunțat oficial și nici numele nu este sigur pe moment, dar cert e că cei de la SE vor lansa un telefon dual core pentru a fi și ei în tendințe. (Adevărul e că nu prea ai ce face cu procesoarele dual core în telefoane.)

Ar fi fost interesant dacă producătorii de telefoane ar fi inovat mai mult pe pertea de autonomie și încărcare a bateriei. (Cică iPhone 5 se va încărca wireless.)

Restul specificațiilor acestui terminal sunt tot în stadiul de zvon… la fel și prețul.

Cam așa va arăta

Pe net au apărut câteva imagini cu prototipuri, dar mie nu pot spune că mi-ar place deoarece pare foarte mare. Eu sunt mai mult un fan al lui Neo care e cam scump pentru ce poate, dar e bine că arată bine.

Pot spune despre cei de la Sony că au fost cam depășiți de alți producători deoarece alții au de 6 luni procesoare dual core, ecrane 3D sau filmare 3D. De Nokia să nu mai zic…

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Andrei

    M-am uitat si eu la poze legate de Duo si nu cred ca arata prea bine. Poate ca o sa mai schimbe putin din design si nici numele nu cred ca o sa ramana asa pentru ca nu este unul care sa impresioneze dpdv comercial.

  • Naşul

    Am văzut că lumea nu e prea interesată de telefoanele de la Sony şi nu cred că o să-şi mai atragă clenţii decât prin telefoane mai bune şi mai mult. Samsung scoate astfel de terminale pe bandă rulantă pe când Sony pierde din piaţă şi e pe nicăieri cu vânzările.

Lasă un comentariu