Sony Ericsson W20I ZYLO

Telefonul mobil Sony Ericsson W20I ZYLO Black nu este tocmai nou (nici vechi), dar este un telefon Walkman de calitate de la acest producător de telefoane mobile. Vine într-o multitudine de culori cum ar fi black (negru), pink (roz), orange (portocaliu), white (alb), silver (gri/argintiu) şi red (roşu). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». O alternativă pentru un buget ceva mai mic ar fi un Spiro W100.

În mână


W20I ZYLO nu este un smartphone (telefon inteligent) şi nici nu are ecran touchscreen, dar are tastatură culisantă, deci nu e nici tastatură qwerty. 🙂 Are un minus la partea „touch”, da rare un plus la conectivitate deoarece suportă reţeaua 2G (ca orice telefon), dar şi cea 3G pentru video telefonie.

Greutatea este de 115 grame, deci de puţin peste 100 de grame. Pe partea de memorie, W20I ZYLO stă destul de bine deoarece are 260 de mega ca memorie internă şi suportă carduri microSD de până la 16 giga. Ecranul este unul cu 65 de mii de culori de tip TFT şi cu o rezoluţie de 240 pe 320 de pixeli. Diagonala acestuia este de 2,6 inci şi vine cu o funcţie specială, adică rotirea automată. Şi la conectivitate stă destul de bine deoarece pe lângă conectivitatea 3G mai are suport pentru GPRS clasa 10, bluetooth şi USB. Din păcate nu are suport pentru Wi-Fi.

W20I ZYLO are o cameră de doar 3,2 megapixeli care poate filma la 640 pe 480 pixeli. Unii ar zice că ce-i sub 5 megapixeli nu contează ca telefon, dar eu cred că 3 megapixeli este o rezoluţie decentă, iar ZYLO W20I este un Walkman (de ascultat muzică) şi nu un CyberShot… până la urmă. Durata de convorbire este undeva la 4 ore, iar cea în regim de aşteptare e de circa 339 ore. Telefonul W20I vine cu radio stereo cu suport RDS, funcţie reportofon, suport jocuri java şi player multimedia integrat. Ţi-ai lua un astfel de Walkman – W20I ZYLO – deoarece arată bine, bateria ţine mult, are un preţ foarte mic (349 lei) şi suport 3G.

Poate că nu ţi l-ai lua deoarece nu are ecran senzitiv sau Android (primul Walkman cu Android este W8 Walkman). Deci, dacă vrei un Walkman de calitate atunci poate te interesează acest telefon mobil Sony Ericsson W20I ZYLO Black deoarece are un preţ foarte accesibil şi bateria lui ţine destul de mult având în vedere că este un telefon făcut special pentru a asculta muzică.

Te-ar mai putea interesa