Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony Ericsson W100/W100i Spiro

Un nou Walkman este acest telefon mobil Sony Ericsson W100I Spiro Red care este unul foarte ieftin deci puteți face o achiziție inteligentă. Acest Spiro W100 este un model ce-l recomand celor care nu doresc un mp3/mp4 player ci mai degrabă un telefon pentru ascultarea melodiilor preferate și după cum știți la un player nu prea ține bateria și nu este un gadget așa de elegant cu este un telefon mobil. Design-ul este pe cât de elegant posibil, cu față neagră lucioasă și spate mat pentru a nu aluneca din mână. Ca și alte telefoane și acest W100 Spiro vine în diverse culori interesante (Sony Ericsson W100I Spiro, Stealth Black, Pink, Contrast, Green și Red).

Sony Ericsson W100I Spiro are un preț bun Vezi prețul special de azi și vine ca o alternativă la modelul W20i Zylo care are o memorie internă ceva mai mare și câteva specificații tehnice ceva mai bune. Fie că-i zice Spiro W100i sau Spiro W100, este același lucru doar culorile diferă. De exemplu cel cu “I” este doar cel pe alb (Spiro W100I White) și cel roșu (Spiro W100I Red), iar cel simplu pe celelalte culori. Dacă ar fi să aleg unul fie l-aș cumpăra pe cel negru (Spiro W100 Stealth Black).

Poze

Pornit

Spatele

Specificații tehnice

Spiro W100I cântărește doar 90 de grame, deci este un telefon ușor dar și mic, putând fi ținut ușor în mână. Ecranul tactil de tip TFT reproduce 256k culori, are o rezoluție de 240 cu 320 pixeli și o diagonală de 2.2 inci. Memoria internă este de 5 MB ca și la celelalte modele recent apărute (Yendo W150i). Aceasta poate fi upragată cu un card microSD de până în 16 giga (probabil va avea și un card inclus în pachet).

La capitolele comunicații și porturi Spiro W100I are bluetooth v2.1, GPRS și EDGE ambele clasa 10, microUSB și mufă 3.5 mm pentru căști. Camera foto/video are un senzor de 2 MP care realizează fotografii la rezoluții de 1600 cu 1200 pixeli, dar și filmează dar la o calitate video foarte mică. Ca aplicații Spiro W100 are: Facebook, Twitter, Walkman 4.0 player, Organizer etc.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: imagine clară datorită rezoluției mari a ecranului, autonomie de 20 de ore de muzică, 4 ore și jumătate de convorbiri și 450 de ore în standby. Spiro W100I arată bine, are chiar și lanternă, este ieftin și performant.

Ca minusuri: memorie internă cam mică, Spiro W100 nu are 3G, nici Wi-Fi, camera foto are un senzor cam mic și nu are autofocus.

Concluzie

Acest telefon mobil numit Sony Ericsson W100I Spiro Red nu este un smartphone dar ar putea fi un model de succes datorită prețului foarte mic, a designului și a funcționalității. La un așa preț nu puteți avea pretenția unui sistem de operare gen Android, deoarece orice sistem de operare necesită resurse hardware mai bune și deci și prețul telefonului va fi mai mare.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Ady

    Un telefon destul de fain pentru acest pret dar inca nu m-am decis pentru ce voi opta deoarece am un buget ceva mai mare si daca tot imi iau, am zis sa-mi iau ceva klumea. Poate voi opta pentru Zylo.

  • alina

    am acest telefon si intr-un an s’a stricat de 3 ori! si mereu mi s’a zis acelasi lucru, nu a fost compatibil softul, trebuia unul nou:|

  • Doru

    O cacealma, nu functioneaza bine; am fost cu el de 3 ori in service si tot degeaba. L’au tot softat si ZERO ! TINETI DISTANTA !!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu