Sony Ericsson TXT, Xperia Ray şi Active

Cele mai noi telefoane mobile de la acest mare producător sunt Sony Ericsson TXT, Xperia Ray şi Xperia Active. După cum vedeţi am precizat în titlu cuvântul „interesante” deoarece fiecare se adresează unui mod de viaţă sau unei categorii de persoane, două dintre cele două sunt oarecum unice pentru SE (TXT şi Xperia Active).De exemplu Sony Ericsson TXT este primul de genul pentru acest producător, şi anume vine cu tastatură QWERTY clasică adică nu glisantă ca şi la TXT Pro. Acest SE TXT se adresează celor pasionaţi de internet, aplicaţii cu mesagerie instantă şi celor care doresc să scrie un text într-un timp cât mai scurt. Pe scurt, TXT vine cu un ecran de 2.6 inci, memorie internă de 100 MB, cameră foto de 3.15 MP şi vine cu sistem de operare oferit de producător, deci nu este un smartphone.

Telefon Mobil Sony Ericsson txt 0
Pe albastru
Telefon Mobil Sony Ericsson txt 1
Din lateral (are o linie argintie)
Telefon Mobil Sony Ericsson txt 2
Spatele

SE Xperia Active este un smartphone de tip sport datorită designului, a carcasei destul de rezistente şi a faptului că este rezistent la apă, praf şi căzături. Xperia Active vine cu un display de 3 inci, memorie internă de 320 MB, cameră foto de 5MP, procesor de 1 GHz, filmare HD, cameră secundară, Android Gingerbread etc. Cred că sunt mulţi care sunt în căutarea unui smartphone de tip sport ca acest Xperia Active, motiv pentru care va avea un mare succes în lumea sportului.

Telefon Mobil Sony Ericsson Xperia Active 0
Cam aşa arată Xperia Active
Telefon Mobil Sony Ericsson Xperia Active 1
Busola digitală
Telefon Mobil Sony Ericsson Xperia Active 2
Versiunea de software

SE Xperia Ray este cel mai performant dintre cele trei şi are un aspect asemănător cu cel al modelului Xperia Mini care nu s-a lansat încă în România. Xperia Ray are un ecran de 3.3 inci, 300 MB memorie internă, cameră de 8 MP, filmare HD, cameră secundară, Android v2.3 Gingerbread, procesor Scorpion 1GHz ş.a.

Telefon Mobil Sony Ericsson Xperia Ray 0
În mână
Telefon Mobil Sony Ericsson Xperia Ray 1
Spatele
Telefon Mobil Sony Ericsson Xperia Ray 2
Din lateral

După cum vedeţi, acestea vin în diverse culori interesante, iar la Xperia Ray culoarea telefonului se asortează cu culoarea iluminării butoanelor senzitive. Autonomia este direct proporţională cu performanţele, deci Xperia Ray oferă cea mai mare autonomie (36 de ore pentru ascultare muzică, 7 ore de convorbiri şi peste două săptămâni în stand-by), dar nu trebuie neglijată autonomia celorlalte două modele, care este oarecum apropiată. Aceste modele le vom vedea în România probabil prin toamna acestui an şi sunt nerăbdător să aflu ce preţ vor avea. Deci, cu mai multe detalii voi reveni când se vor lansa.

Te-ar mai putea interesa