Sony Ericsson CK15I TXT Pro

Un telefon apărut de ceva vreme în România este acest telefon mobil Sony Ericsson CK15I TXT Pro Black/White care este un fel de telefon „Chat”, termen folosit de Samsung, LG dar şi de alţi producători de telefoane mobile. „TXT” e noul termen folosit pentru telefoanele cu tastatură QWERTY glisantă, dar poate şi pentru cele cu tastatură QWERTY clasică. Acest gen de telefon mobil se adresează celor care trimit multe mesaje sau care scriu multe pe telefonul mobil şi ar ar dori să facă acest lucru într-un timp cât mai scurt.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Cred că este unul potrivit pentru acesta. Design-ul este unul albastru închis lucios în faţă, argintiu pe margine şi albastru mat pe spate pentru a nu aluneca din mână. Spatele acestui model CK15I TXT Pro seamănă mult cu spatele lui Xperia Mini Pro care la fel va fi lansat cât de curând şi va avea poate un succes mai mare decât acest Sony Ericsson CK15I TXT Pro. Tastatura se pare că este aceeași ca și la modelele precedente. Şi să sperăm că va fi cât de curând disponibil şi la noi, la un preţ cât mai accesibil.

Poze

Spatele
Deschis

Specificaţii tehnice

Acest smartphone CK15I TXT Pro are o greutate de de 100 de grame și vine cu un ecran tactil de tip TFT care reproduce 256k culori. Acest ecran are o diagonală de 3 inci și are o rezoluție de 240 cu 400 pixeli. Acest telefon vine cu tastatura QWERTY glisantă destul de bine realizată, care îi oferă un plus de eleganță. Ecranul are protecție împotriva zgârieturilor, iar telefonul SE CK15I vine cu caracteristici speciale ca și: accelerometru pentru rotirea automată a ecranului, mufă 3.5 mm, senzor de proximitate și metodă de introducere de tip single-touch (la o singură atingere).

Memoria internă are un spațiu de stocare de 100 de MB, iar cea RAM este de 64 MB. Aceasta poate fi upgradată cu un card microSD de până în 32 de giga. La capitolele comunicații și porturi CK15I TXT Pro are GPRS, EDGE, Wi-Fi, bluetooth v2.1 și microUSB 2.0. Camera foto/video are un senzor de 3.15 MP care realizează poze la o calitate foarte bună și o rezoluție maximă de 2048 cu 1536 pixeli și filmează la calitate QVGA. Procesorul este unul PNX-4910 care face ca telefonul să răspundă instantaneu la comenzile utilizatorului.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: autonomie de circa 5 ore de convorbiri, o săptămână și jumătate în stand-by, arată foarte bine, tastatură ergonomică, probabil va fi ieftin și este destul de performant.

Ca minusuri: TXT Pro nu are 3G, GPS și nici cameră video secundară.

Concluzie

Acest telefon mobil SE CK15I este unul recent apărut motiv pentru care sistem de operare se vehiculează ca fiind Android 2.3 Gingerbread, care este cel mai nou la ora actuală dar și cel mai bun și potrivit pentru telefoanele de la acest producător.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sony Ericsson CK15I TXT Pro”

  1. Abia astept sa apara acest Sony Ericsson TXT Pro, in general telefonale lor sunt elegante si performante. As opta pentru acesta deoarece am nevoie de un astfel de telefon pentru navigare web si mesage. Are un design pur si simplu superb si pretul nu cred ca mai are mare importanta. CK15I are un ecran destul de mare, memoria interna nu-i problema ca doar un card de 2 giga nu o fi asa de scump si in rest autonomie buna… este un telefon genial.

  2. Și 100 de mega sunt mai mult decât suficienți, deoarece poți asculta muzică online dacă dorești sau chiar și pe el că doar poți stoca până la 20 de melodii pe acesta, deci destul de multe. Sau na, după cum zici tu, un card nu este așa de scump, unul de 2 giga este undeva la 15 lei la eMAG… deci poți opta liniștit pentru acest telefon deoarece este și ușor, subțire încât la prima vedere nici nu-ți dai seama că este cu slide, dar va trebui să mai aștepți ceva timp până o să apară și pe la noi.

Comentariile sunt închise.