Sony Ericsson ST17 Active Outdoor (Xperia)

Telefonul mobil Sony Ericsson ST17 Active Outdoor (tot un Xperia) vine în mai multe culori dar la noi predomină cele pe white și orange, adică alb și portocaliu. Active Outdoor este un telefon pentru persoanele active sau sportive și vine cu o carcasă special concepută pentru aceștia fiind foarte rezistentă la apă dar și șocuri mecanice. mai e numit și Xperia Active Outdoor și din clipul de la final o să vedeți că e un telefon „submersibil” care poate fi folosit după ce a fost scăpat în apă. Este oarecum asemănător modelului Sonim XP3300 dar cel de la Soim e mult mai rezistent însă nu e la fel de dotat pe partea de software.
Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Nu e mare având în vedere că are cea mai nouă versiune de Android și că nu are nimic dacă stă în ploaie.

Poze

Lateral
Fața

Specificaţii tehnice

Sony Ericsson ST17 Active Outdoor Xperia este un telefon inteligent cu tastatură qwerty pe ecranul senzitiv de 3 inci capabil să afișeze o rezoluție de 320 pe 480 pixeli. Pe partea de dotări nu ar trebui uitat faptul că are 3G pentru video telefonie, GPS asistat și OS-il Android versiunea 2.3.

Fiind un telefon pentru cei care practică mult sport e normal să aibă o greutate redusă de circa 100 grame și are 111. Nu știu dacă telefonul va fi achiziționat de cei care sunt sportivi sau de cei care nu prea au grijă de telefoane și de aceea au nevoie de unul foarte rezistent.

E destul de performant deoarece are procesor de 1 giga (single core – cu un singur nucleu), 512 mega RAM și memorie internă de 320 mega (1 giga). Memoria poate fi oricând extinsă cu un card de memorie de 32 giga. De asemenea pe partea de porturi are USB, micro USB și conectivitate b/g/n. Camera cu care e dotat e destul de performantă deoarece are 5 megapixeli și poate filma 720p. pentru telefonie video există și o a doua cameră care e mai slabă.

Păreri pro şi contra

Pro: are cel mai nou Android, prețul nu e prea mare, există posibilitatea efectuării de video apeluri și poate filma HD. Un alt plus ar fi și faptul că e rezistent la apă și șocuri.
Contra: aspectul exterior lasă de dorit nefiind un telefon prea stilat. Ziceam despre preț că nu e mare la ce poate face, însă pentru faptul că are un ecran mic mi se pare un preț cam măricel.

Concluzie

Dacă vrei un telefon rezistent, de la un producător consacrat și cu software foarte popular atunci acest model ar fi printre cele mai potrivite nevoilor tale. Faptul că e rezistent o demonstrează clipul de alături care poate fi văzut și ca un preview al rezistenței la apă.

Te-ar mai putea interesa