Sony Ericsson MT11 Xperia Neo V

Acest telefon mobil Sony Ericsson MT11 Xperia Neo V Silver e succesorul lui Sony Ericsson Xperia Neo care prezintă upgrade-uri doar pe partea de software. Dacă ați citit câte ceva despre acest nou model cu siguranță mi-ați da dreptate, având aceleași specificații tehnice doar că are o cameră foto de 5 MP în locul celei de 8 MP. Deci vine cu performanțe identice dar cel mai performant din familia Xperia rămâne modelul Xperia Arc S. Dacă sunteți în căutarea unui model cu Android și îl doriți mai mult pentru muzică, WT19i Live with Walkman e recomandarea mea. Pe partea de software are: integrare Facebook, versiunea 2.3.4 de Android, 3D Sweep Panorama cu redare 3D pe televizoare 3D cu ajutorul ieșirii HDMI și Google Talk cu videochat. MT11 Xperia Neo V împreună cu restul modelelor lansate în 2011 vor primi un upgrade la Android 4.0 Ice Cream Sandwich, conform spuselor producătorului. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
În mână

Specificații tehnice

Cântărește destul de puțin -126 de grame – pentru un smartphone de 3.7 inci. Acest ecran LCD cu iluminare LED are o rezoluție de 480 cu 854 pixel și vine însoțit de: motor Sony Mobile BRAVIA, accelerometru, senzor de proximitate, protecție împotriva zgârieturilor și interfața Timescape. Pe partea de multimedia are un difuzor, ieșire audio 3.5 mm, cameră foto de 5 MP, slot pentru card microSD și cameră secundară de tip VGA. Camera  foto de 5 megapixel vine cu autofocus, filmare HD și blitz LED. Memoria internă e de 1 giga dar doar 320 de MB e disponibilă iar cea RAM e de 512 MB.

La capitolele porturi și comunicații are HDMI, microUSB 2.0, 3G, GPRS, EDGE, WLAN și bluetooth 2.1 cu A2DP. Pe acesta vom găsi Android 2.3.4 Gingerbread și un procesor Scorpion de 1 GHz cu chipset Qualcomm MSM8255 Snapdragon. Alte caracterisitici speciale ale acestui model sunt următoarele: T9, suport Adobe Flash 10.1, vizualizator pentru fișiere Office, organizator, player media, GPS cu suport A-GPS, busolă digitală, browser HTML și radio FM cu RDS. Acumulatorul de 1500 mAh care oferă o autonomie de 31 de ore de muzică, sub 7 ore de convorbiri și peste 420 de ore în stand-by.

Acesta vine cu diverse accesorii dar nu sunt incluse toate în pachet. Un accesoriu interesant e Live Dock cu care puteți conecta diverse periferice cu conectivitate USB la acesta cum puteți observa în clipul de mai jos.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un ecran generos (pentru navigare web, jocuri, filme și vizionarea fotografiilor), autonomie decentă, design elegant și subțire, are cel mai nou Android, HDMI și altele.

Minusuri: nu are procesor Dual Core gen Tegra 2 care ar fi avut performanțe superioare în jocurile mai sofisticate (3D).

Concluzie

Acest Xperia Neo V poate fi un cadou ideal în special că vine în trei culori (albastru, argintiu și alb) și având în vedere că mai sunt vreo două luni până la sărbători, cred că acesta nu ar trebui să lipsească de sub bradul de Crăciun.

2 comentarii la „Sony Ericsson MT11 Xperia Neo V”

  1. Salut!,vreau sa zic ca am avut placerea sa tzin simultan trei moele xperia play,arc s si xperia neo V….sunt toate trei fantastice te poarta in alta lume ce deja era plictisitoare, satula de samsung si chiar iphone generatziile pana in 4…,e o placere sa navighezi prin meniul lor,e foarte usor de utilizat si jocurile merg fantastic pt cei pasionatzi cred ca xperia play e alegerea perfecta…am studiat si piatza si xperia neo V privind calitate pretz l-as clasa pe primul loc..e tot ce-ti doresti de la un telefon si chiar daca nu are procesor peste 1Ghz..nu cred ca se simte mare diferentza..sau sa ajunga cineva sa-si dea seama de ea..asha curand

Lasă un comentariu