Sony Ericsson WT13i Mix Walkman

Un alt membru SE al familiei Walkman cu sistem de operare Android va fi cât de curând disponibil în România. Este vorba despre acest telefon mobil Sony Ericsson WT13i Mix Walkman care este un model ceva mai mic decât W8-ul, dar are un ecran tot de 3 inci cu o rezoluție ceva mai mică. Având în vedere că este mic, categoric este și mai ușor. Design-ul pare să fie mai reușit decât al modelului W8 dar are câteva specificați ceva mai sărace. Deci acest model ar putea fi alternativă ieftină la modelul W8 Walkman, dar puteți opta și pentru un Yendo W150. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model se adresează celor pasionați de muzică, și nu cred că există oamnei cărora să nu le placă muzica deci se adresează unei categorii mari de persoane motiv pentru care va avea succes și pe la noi în special că va fi și ieftin. Iar pentru abonament nu știu dacă va mai opta careva pentru că are un preț destul de accesibil având în vedere cum arată și ce oferă.

Poze

Mix Walkman văzut de sus
Spatele

Specificații tehnice

Cântărește undeva la 88 de grame. Ecranul TFT este unul tactil care reproduce 265k culori. Acesta re o rezoluție de 240 cu 400 pixeli, o diagonală de 3 inci și protecție împotriva zgârieturilor. WT13i Mix Walkman vine cu radio FM, accelerometru pentru rotirea automată a imaginii, senzor de proximitatea, mufă 3.5 mm, GPS și metodă de introducere cu single-touch.

Memoria internă este de 100 MB, care poate fi mărită printr-un card microSD de până în 32 de giga. Probabil va fi inclus un card e 2 giga în prețul telefonului. Pe partea de comunicații și porturi Sony Ericsson Mix Walkman are GPRS, EDGE, Wi-Fi, bluetooth 2.1 și microUSB 2.0. Nu vine cu cameră secundară și 3G. Camera foto are un senzor de 3.15 MP și face poze de până la 2048 cu 1536 pixeli și filmează la calitate QVGA. Am observat că majoritetea telefoanelor mai ieftine au cameră de 3.15 MP care este suficient de performantă.

Procesorul este unul STE 4910 care este la fel destul de performant pentru ca telefonul să răspundă instantaneu la comenzile dumneavoastră. Acest model vine în mai multe culori cu dungi laterale și ele colorate (Bird on Black, Cloud on Black, Green on Black etc.), dar cel din poze mi se pare cel mai arătos dintre ele. Important este să nu fie într-o culoare țipătoare și cele gen roz, verde, galben și mov.

WT13i Mix Walkman are aplicații precum: Walkman player, SensMe, Document viewer și TrackID music recognition.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Mix Walkman are sistem de operare Android 2.3 Gingerbread, ieftin, arată destul comercial, este oferit de un producător foarte bun, autonomie de 13 ore pentru ascultare muzică, 9 ore de convorbiri și două săptămâni în stand-by, toate acestea datorită rezoluției mai reduse și a numărului de culori ceva mai mic.

Ca minusuri: pentru un telefon din familia Walkman memoria internă este cam penibilă, 100 de MB. Având în vedere ce preț o să aibe nu prea pot să am pretenții.

Concluzie

Acest telefon mobil numit Sony Ericsson WT13i Mix este unul ideal pentru cei pasionați de muzică, internet și jocuri. Design-ul este inspirat de modelul Xperia Mini care a fost lansat nu de mult.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Sony Ericsson WT13i Mix Walkman”

  1. De vre-o cateva zile nu-mi arata pozele, imi zice ca albumul e gol. Cand il conectez la calculator toate pozele sunt.

Comentariile sunt închise.