Sony Ericsson CK13i TXT Black

Acest telefon mobil Sony Ericsson CK13i TXT Black e un model foarte bun şi nou oferit de acest producător. Aveţi de ales între trei modele pe trei culori (albastru, negru şi alb). Se adresează celor care doresc o tastatură fizică de tip QWERTY şi deci nu doresc un telefon cu tastatură virtuală QWERTY care ar fi costat mai mult. Acest SE TXT e un model rigid dar nu unul sport precum ST17 Active Outdoor. Trebuie să apreciem că vine cu tehnologie Wi-Fi care vă permite conectarea la internet gratuit dacă în apropriere există un hotspot. Mai jos am pus două poze cu acesta ca să vă faceţi o ideea cam cum arată în realitate pe albastru. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pe albastru
Spatele

Specificaţii tehnice

E destul de uşor având în vedere că acesta cântăreşte doar 95 de grame și nu e un model chiar mic. Ecranul TFT nu e unul tactil dar vine cu protecţie sporită împotriva zgârieturilor. Acesta are o rezoluţie de 320 cu 240 pixeli care e cam mică pentru un ecran așa de mare. Pe partea de multimedia vine cu un difuzor, ieşire audio 3.5 mm pentru căști, slot pentru card microSD, cameră principală de 3.15 megapixel cu posibilitate de filmare. Din păcate acesta nu vine cu autofocus ci fixed-focus. Deci memoria internă de 120 MB din care doar 100 MB e disponibilă poate fi upgradată printr-un card de memorie de până în 32 GB.

La capitolele conectivitate şi comunicaţii TXT are microUSB 2.0, GPRS, EDGE, bluetooth 2.1 cu EDR/A2DP dar nu are şi 3G. Alte caracterisitici ale acestui CK13i TXT sunt următoarele: browser HTML, radio FM cu RDS, player media, diverse aplicaţii şi un acumulator de 1000 mAh de tip Li-Ion. Acest acumulator are o autonomie de peste 400 deoarece în stand-by, trei ore de convorbiri și 23 de ore de muzică.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: ieftin, robust, vine în multe culori, are WLAN, memorie internă decentă, poate fi un gadget bun pentru ascultat muzică (23 ore) și altele.

Minusuri: nu are GPS, autonomie mică în special cea pentru convorbiri şi 3G.

Concluzie

Acest Sony Ericsson CK13i TXT se adresează celor care care scriu multe mesaje sau pentru cei care folosesc aplicații de mesagerie instantă. CK13i TXT e primul model de genul care dorește să atragă un anume public în special că e ieftin și funcțional. Jos am pus un clip Youtube în care puteți vedea acest model:

Te-ar mai putea interesa