Sony DSCW830B, aparat 20MP

E primăvară și ai ocazia de a capta niște amintiri superbe, însă pentru acest lucru ai nevoie și de o cameră calitativă cum e Sony DSCW830B. Atuurile modelului W830 sunt senzorul de 20.1MP de tip CCD și procesorul de imagine Bionz. Deci, e un aparat marca Sony dotat cu toate caracteristicile întâlnite pe modelele premium.

Când îți cumperi o cameră foto te uiți și la preț, iar acest model nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani, noi primim ce e mai nou de la acest brand și capabilitatea de a filma HD. Dacă vreți filmare Full HD atunci ar trebui să vă orientați înspre un model de cameră video.
Poate că dacă o să comparăm acest model cu altele de la branduri concurente atunci are un preț ușor mai mare, însă vă asigur că își merită banii deoarece e mult peste competiție.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații acest Sony DSC-W830B vine cu senzorul de 20.1 megapixeli, procesorul foarte rapid, zoom optic 8x, suport pentru multiple tipuri de carduri și un ecran de 2,7 inci. Nu stă deloc rău la capitolul portabilitate deoarece are o greutate de 120 grame, iar acumulatorul ține circa 210 cadre.

Ce apreciez eu la acest model e că vine cu un mod special numit Panoramă 360, că vine cu componentele clasice Sony (procesor Bionz și senzor capabil), portabilitatea și performanța în realizarea unor imagini foarte calitative.
Nu era rău dacă avea Android așa încât să poți încărca niște programe de editat poze.

Dacă vrei un aparat cu care să poți face foarte multe poze fără să te stresezi că ți se termină bateria telefonului atunci un astfel de aparat ar fi recomandarea mea. Nu costă mult, arată bine, iar pozele vor fi mult mai calitative în comparație cu cele făcute de camera unui telefon. Filmările sunt și ele calitative deoarece vor ieși la calitate HD, iar înregistrarea se poate realiza cu sunet.
Dacă vă interesează cum arată și ce poate atunci vă recomand clipul de alături deoarece e un excelent preview.

Te-ar mai putea interesa