≡ Meniu

Sony DSC-W730

Acest aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-W730 e un model recent lansat și care oferă caracteristici bune în acest buget: senzor de 16MP, procesor BIONZ, zoom optic 8x, filmare HD și lentile 4.5 – 36 mm. Deci veți putea fotografia decent, filma la calitate 720p și calitatea imaginii e mai mult decât decentă. E disponibil în diverse culori, dar și așa prețul e același indiferent de culoarea aleasă. Construcția e robustă și compactă, se poate observa atât în poza de jos dar și în clipul de la final. Alternative la acestea sunt modele W710 care sunt ceva mai ieftine și au dotări apropiate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Am pus o poză cu cel pe roz, însă voi puteți opta pentru ce culoarea doriți deoarece e vorba de același model. Pe negru și argintiu arată cel mai bine.

Pe roz

Pe roz

Specificații tehnice

Are un senzor mare de 16.1 MP care oferă o calitate îmbunătățită prin detalii și culori (datorită senzorului de tip CCD Super HAD). Trebuie specificat că are un procesor de imagine foarte bun și stabilizator de imagine SteadyShot. La capitolul optică are: zoom optic 8x, zoom digital 32x, lentile 4.5 – 36 mm, distanță de focalizare minimă de 5 cm, blitz integrat și altele. Sunt caracteristici bune la acest capitol însă nu veți putea realiza fotografii de la distanțe foarte mici (macro).

Pe partea de control al fotografiei are: balans alb, sensibilitate ISO auto/manual, presetări, fotografiere continuă 1fps/100 cadre etc. Poate filma și la calitate VGA dacă cea HD vă ocupă mult spațiu pe card. Nu are card inclus, de aceea unul SDHC ar fi indicat cu capacitate de 8GB. Bateria sa oferă undeva la 220 de cadre însă dacă vreți să și filmați, acesta nu o să fie suficientă. O caracteristici interesantă care e oferită de producător e modul panoramă 360.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: filmează HD decent (se observă în clipul de sus), construcție bună, baterie proprie reîncărcabilă, senzor performant și calitate bună a fotografiilor (se datorează în mare parte senzorului și procesorului de imagine).

Minusuri: autonomia nu e așa de mare.

Concluzie

Acest Sony DSC-W730 e un aparat bun în acest buget care se adresează celor care vor un model ieftin dar performant care poate fi introdus în buzunar și luat cu ușurință într-o excursie. Dacă nu vă convine autonomia sa, puteți opta pentru un model mai performant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu